A Makifood Főzőiskolát több mint 10 éve hozta létre Maki Stevenson, japán-amerikai séf. Maki New Yorkban, a National Gourmet Insitute for Health and Culinary Arts-on végzett, és 2006-ban költözött Magyarországra. Míg kezdetben a saját konyhájában oktatta a főzés iránt érdeklődő barátokat, mára a főzőiskola a belvárosban, egy tágas és napfényes főző- és rendezvénytérben működik.
A változatos kurzusok között a nemzetközi és regionális konyhák mellett az egy-egy speciális téma iránt érdeklődők is megtalálják az őket megszólító főzőtanfolyamot.
Az Izakaya név maga egy szóösszetétel, amely arra utal, hogy eredetileg ezek olyan szaké boltok voltak, amelyekben a vásárlók helyet tudtak foglalni, és a helyiségben inni.
A kurzuson 4 fogást készítünk el: rákos és húsos okonomiyakit, ami egy japán lepény, japán cézár salátát, töltött tésztát (Hanetsuki gyoza), valamint sült tofut (agedashi tofu). Az ételek mellé pedig japán italokat - szakét, umeshut és japán sört - is kóstolunk.
Időpont: 2018. október 26.
Helyszín: Makifood Főzőiskola, 1061 Budapest, Paulay Ede utca 55.,
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.