Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Klasszikus kuglóf recept
Klasszikus kuglóf
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Avokádókrém recept
Avokádókrém
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Puncstorta  recept
Puncstorta
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin recept
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Ajánló

Japán konyha, a szusin túl, avagy készíts izakayát egy profival!

Japán konyha, a szusin túl, avagy készíts izakayát egy profival! Makifood Maki Stevenson
Érdekel a japán konyha - a szusikészítésen túl? Most beleáshatod magad a japán tapas-művészetbe a Makifood Főzőiskola októberi workshopján, ahol 4 fogás elkészítését sajátíthatod el egy profi séf, a főzőiskola vezető séfje, Maki Stevenson segítségével!
Maki Stevenson
Maki Stevenson

A Makifood Főzőiskolát több mint 10 éve hozta létre Maki Stevenson, japán-amerikai séf. Maki New Yorkban, a National Gourmet Insitute for Health and Culinary Arts-on végzett, és 2006-ban költözött Magyarországra. Míg kezdetben a saját konyhájában oktatta a főzés iránt érdeklődő barátokat, mára a főzőiskola a belvárosban, egy tágas és napfényes főző- és rendezvénytérben működik.

A változatos kurzusok között a nemzetközi és regionális konyhák mellett az egy-egy speciális téma iránt érdeklődők is megtalálják az őket megszólító főzőtanfolyamot.

Izakaya - a japán tapas

Az Izakaya név maga egy szóösszetétel, amely arra utal, hogy eredetileg ezek olyan szaké boltok voltak, amelyekben a vásárlók helyet tudtak foglalni, és a helyiségben inni.

A kurzuson 4 fogást készítünk el: rákos és húsos okonomiyakit, ami egy japán lepény, japán cézár salátát, töltött tésztát (Hanetsuki gyoza), valamint sült tofut (agedashi tofu). Az ételek mellé pedig japán italokat - szakét, umeshut és japán sört - is kóstolunk.

Időpont: 2018. október 26.
Helyszín: Makifood Főzőiskola, 1061 Budapest, Paulay Ede utca 55.,

FELCSIGÁZTUNK? JÁTSSZ 2 SZEMÉLYES BELÉPŐÉRT ITT >>>
JÁTÉKSZABÁLY ITT >>>
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.