Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Mákos guba  recept
Mákos guba
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Minestrone recept
Minestrone
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Ajánló

Japán konyha, a szusin túl, avagy készíts izakayát egy profival!

Japán konyha, a szusin túl, avagy készíts izakayát egy profival! Makifood Maki Stevenson
Érdekel a japán konyha - a szusikészítésen túl? Most beleáshatod magad a japán tapas-művészetbe a Makifood Főzőiskola októberi workshopján, ahol 4 fogás elkészítését sajátíthatod el egy profi séf, a főzőiskola vezető séfje, Maki Stevenson segítségével!
Maki Stevenson
Maki Stevenson

A Makifood Főzőiskolát több mint 10 éve hozta létre Maki Stevenson, japán-amerikai séf. Maki New Yorkban, a National Gourmet Insitute for Health and Culinary Arts-on végzett, és 2006-ban költözött Magyarországra. Míg kezdetben a saját konyhájában oktatta a főzés iránt érdeklődő barátokat, mára a főzőiskola a belvárosban, egy tágas és napfényes főző- és rendezvénytérben működik.

A változatos kurzusok között a nemzetközi és regionális konyhák mellett az egy-egy speciális téma iránt érdeklődők is megtalálják az őket megszólító főzőtanfolyamot.

Izakaya - a japán tapas

Az Izakaya név maga egy szóösszetétel, amely arra utal, hogy eredetileg ezek olyan szaké boltok voltak, amelyekben a vásárlók helyet tudtak foglalni, és a helyiségben inni.

A kurzuson 4 fogást készítünk el: rákos és húsos okonomiyakit, ami egy japán lepény, japán cézár salátát, töltött tésztát (Hanetsuki gyoza), valamint sült tofut (agedashi tofu). Az ételek mellé pedig japán italokat - szakét, umeshut és japán sört - is kóstolunk.

Időpont: 2018. október 26.
Helyszín: Makifood Főzőiskola, 1061 Budapest, Paulay Ede utca 55.,

FELCSIGÁZTUNK? JÁTSSZ 2 SZEMÉLYES BELÉPŐÉRT ITT >>>
JÁTÉKSZABÁLY ITT >>>
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.