Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin recept
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Klasszikus kuglóf recept
Klasszikus kuglóf
Avokádókrém recept
Avokádókrém
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Puncstorta  recept
Puncstorta
Mákos guba  recept
Mákos guba
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Ajánló

Olasz kaják: tradíció és család együtt: itt a Gianni-siker titka

Tiramisu Alessandro módra
Ha igazi olasz finomságra vágysz, akkor kóstolj bele a Trattoria Pomo D'Oro kínálatába! Rosario Simeoli konyhafőnök vezetésével a tradícionális olasz konyha elevenedik meg a budapesti étteremben. 

Itt az eredetiség nagyon fontos - hangsúlyozta Alessandro Manna séf, aki pár év alatt hihetetlenül jól megtanulta a magyar nyelvet. Alessandro egyébként a Casa Pomo d'oro élménykonyha konyhafőnöke. Az ő segítségével profik és amatőrök egyedülálló gasztronómiai élményeket szerezhetnek itt.

Alessandro látványkonyhát vezeti, és a Mindmegette kedvéért bemutatta gyors kedvenceit.

1. fűszeres Körte

Fűszeres áfonya pikáns gorgonzólás krémmel.

2 Paradicsomos tészat - másképp!

Nem maradhat ki a paradicsomos tészta, amit Alessandro főtt marhafarokkal álmodott meg.

3 Tiramisu - ahogy még nem kóstoltad!

Alessanro a babapiskótát kávéba áztatta, ránkalazta a mascarponés krémet, majd sült gesztenyével és dióval díszítette.

Olasz receptjeinket itt találod! >>>
Itt olvass tovább Gianni új könyvéről! >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.