Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Madártejszelet recept
Madártejszelet
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Ajánló

Olasz kaják: tradíció és család együtt: itt a Gianni-siker titka

Tiramisu Alessandro módra
Ha igazi olasz finomságra vágysz, akkor kóstolj bele a Trattoria Pomo D'Oro kínálatába! Rosario Simeoli konyhafőnök vezetésével a tradícionális olasz konyha elevenedik meg a budapesti étteremben. 

Itt az eredetiség nagyon fontos - hangsúlyozta Alessandro Manna séf, aki pár év alatt hihetetlenül jól megtanulta a magyar nyelvet. Alessandro egyébként a Casa Pomo d'oro élménykonyha konyhafőnöke. Az ő segítségével profik és amatőrök egyedülálló gasztronómiai élményeket szerezhetnek itt. 
 

Alessandro látványkonyhát vezeti, és a Mindmegette kedvéért bemutatta gyors kedvenceit.

1. fűszeres Körte

Fűszeres áfonya pikáns gorgonzólás krémmel. 
 

2 Paradicsomos tészat - másképp!

Nem maradhat ki a paradicsomos tészta, amit Alessandro főtt marhafarokkal álmodott meg.
 

3 Tiramisu - ahogy még nem kóstoltad!

Alessanro a babapiskótát kávéba áztatta, rákanalazta a mascarponés krémet, majd sült gesztenyével és dióval díszítette. 
 

 

 

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.