Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Birsalmakompót tartósítószer-mentesen recept
Birsalmakompót tartósítószer-mentesen
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen recept
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin recept
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Klasszikus kuglóf recept
Klasszikus kuglóf
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Ajánló

Biosörök, kacsasült és birsalmás tortácskák: őszi ízorgia a Globalista Konyha pop-up vacsoráján!

globalista konyha
A Globalista konyha történetében először, a megszokottól eltérően ezúttal az Oliver Rowe séf által alkotott menüsor mellé nem borokkal, hanem különleges biosöröket szolgálnak fel az ételekhez, melyeket a Csapház® biztosít a vendégeknek.

A Csapház Magyarország legnagyobb biosör választékával büszkélkedik, a kínálatban 7 alkoholos (belga és bajor búza, pils, szűretlen világos, belga erős ale, radler, mézes) és 3 alkoholmentes (világos, barna és radler) bio sör szerepel. A kizárólag organikus alapanyagok felhasználásával, forrásvízből és zöldenergiával készült holland kézműves bio sörök különleges ízvilága izgalmas gasztronómiai párosítást ígér.

Globalista Konyha / www.globalistakonyha.com
Globalista Konyha / www.globalistakonyha.com

Oliver Rowe pop-up vacsoráján a következő menüsorral várják a szezonális, helyi alapanyagok szerelmeseit, november 19-20-án az Apacuka étteremben:

Füstölt szardella és labneh piritóson, csili, lilahagyma
Budels Pilsener (Kristálytiszta természet)

Kelbimbó levél, fűszeres dió, Stilton és szalonna (vegetariánus opció: sült sütőtök)
Budels Blond (Lágerek királynője)

Körte és paszternák leves, turbolya, fekete olajbogyó és tejföl
Witte Parel (Fehér gyöngy)

Kacsamell, sült lilakáposzta, creme fraiche, tök, égetett narancs, szegfűszeg szirup
Lágy polenta, sült csicsóka, sült fokhagymapüré, citrom, pirított tökmag (vegetariánus opció)
Zware Dobber (Nagy kihívás)

Birsalma tart tatin, kakukkfű, dió, queijo fresco sajt
Budels Honning (Mézes élet)

Globalista Konyha / www.globalistakonyha.com
Globalista Konyha / www.globalistakonyha.com
JEGYVÁSÁRLÁS: GLOBALISTAKONYHA.COM >>>
Itt tudhatsz meg többet Oliver Rowe-ról >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.