Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Ajánló

Biosörök, kacsasült és birsalmás tortácskák: őszi ízorgia a Globalista Konyha pop-up vacsoráján!

globalista konyha
A Globalista konyha történetében először, a megszokottól eltérően ezúttal az Oliver Rowe séf által alkotott menüsor mellé nem borokkal, hanem különleges biosöröket szolgálnak fel az ételekhez, melyeket a Csapház® biztosít a vendégeknek.

A Csapház Magyarország legnagyobb biosör választékával büszkélkedik, a kínálatban 7 alkoholos (belga és bajor búza, pils, szűretlen világos, belga erős ale, radler, mézes) és 3 alkoholmentes (világos, barna és radler) bio sör szerepel. A kizárólag organikus alapanyagok felhasználásával, forrásvízből és zöldenergiával készült holland kézműves bio sörök különleges ízvilága izgalmas gasztronómiai párosítást ígér.

Globalista Konyha / www.globalistakonyha.com
Globalista Konyha / www.globalistakonyha.com

Oliver Rowe pop-up vacsoráján a következő menüsorral várják a szezonális, helyi alapanyagok szerelmeseit, november 19-20-án az Apacuka étteremben:

Füstölt szardella és labneh piritóson, csili, lilahagyma
Budels Pilsener (Kristálytiszta természet)

Kelbimbó levél, fűszeres dió, Stilton és szalonna (vegetariánus opció: sült sütőtök)
Budels Blond (Lágerek királynője)

Körte és paszternák leves, turbolya, fekete olajbogyó és tejföl
Witte Parel (Fehér gyöngy)

Kacsamell, sült lilakáposzta, creme fraiche, tök, égetett narancs, szegfűszeg szirup
Lágy polenta, sült csicsóka, sült fokhagymapüré, citrom, pirított tökmag (vegetariánus opció)
Zware Dobber (Nagy kihívás)

Birsalma tart tatin, kakukkfű, dió, queijo fresco sajt
Budels Honning (Mézes élet)

Globalista Konyha / www.globalistakonyha.com
Globalista Konyha / www.globalistakonyha.com
JEGYVÁSÁRLÁS: GLOBALISTAKONYHA.COM >>>
Itt tudhatsz meg többet Oliver Rowe-ról >>>
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.