A Csapház Magyarország legnagyobb biosör választékával büszkélkedik, a kínálatban 7 alkoholos (belga és bajor búza, pils, szűretlen világos, belga erős ale, radler, mézes) és 3 alkoholmentes (világos, barna és radler) bio sör szerepel. A kizárólag organikus alapanyagok felhasználásával, forrásvízből és zöldenergiával készült holland kézműves bio sörök különleges ízvilága izgalmas gasztronómiai párosítást ígér.
Oliver Rowe pop-up vacsoráján a következő menüsorral várják a szezonális, helyi alapanyagok szerelmeseit, november 19-20-án az Apacuka étteremben:
Füstölt szardella és labneh piritóson, csili, lilahagyma
Budels Pilsener (Kristálytiszta természet)
Kelbimbó levél, fűszeres dió, Stilton és szalonna (vegetariánus opció: sült sütőtök)
Budels Blond (Lágerek királynője)
Körte és paszternák leves, turbolya, fekete olajbogyó és tejföl
Witte Parel (Fehér gyöngy)
Kacsamell, sült lilakáposzta, creme fraiche, tök, égetett narancs, szegfűszeg szirup
Lágy polenta, sült csicsóka, sült fokhagymapüré, citrom, pirított tökmag (vegetariánus opció)
Zware Dobber (Nagy kihívás)
Birsalma tart tatin, kakukkfű, dió, queijo fresco sajt
Budels Honning (Mézes élet)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.