Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Elronthatatlan kocsonya  recept
Elronthatatlan kocsonya
Mákos guba  recept
Mákos guba
A tökéletes flódni recept
A tökéletes flódni
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Pozsonyi kifli recept
Pozsonyi kifli
Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Ajánló

Biosörök, kacsasült és birsalmás tortácskák: őszi ízorgia a Globalista Konyha pop-up vacsoráján!

globalista konyha
A Globalista konyha történetében először, a megszokottól eltérően ezúttal az Oliver Rowe séf által alkotott menüsor mellé nem borokkal, hanem különleges biosöröket szolgálnak fel az ételekhez, melyeket a Csapház® biztosít a vendégeknek.

A Csapház Magyarország legnagyobb biosör választékával büszkélkedik, a kínálatban 7 alkoholos (belga és bajor búza, pils, szűretlen világos, belga erős ale, radler, mézes) és 3 alkoholmentes (világos, barna és radler) bio sör szerepel. A kizárólag organikus alapanyagok felhasználásával, forrásvízből és zöldenergiával készült holland kézműves bio sörök különleges ízvilága izgalmas gasztronómiai párosítást ígér.

Globalista Konyha / www.globalistakonyha.com
Globalista Konyha / www.globalistakonyha.com

Oliver Rowe pop-up vacsoráján a következő menüsorral várják a szezonális, helyi alapanyagok szerelmeseit, november 19-20-án az Apacuka étteremben:

Füstölt szardella és labneh piritóson, csili, lilahagyma
Budels Pilsener (Kristálytiszta természet)

Kelbimbó levél, fűszeres dió, Stilton és szalonna (vegetariánus opció: sült sütőtök)
Budels Blond (Lágerek királynője)

Körte és paszternák leves, turbolya, fekete olajbogyó és tejföl
Witte Parel (Fehér gyöngy)

Kacsamell, sült lilakáposzta, creme fraiche, tök, égetett narancs, szegfűszeg szirup
Lágy polenta, sült csicsóka, sült fokhagymapüré, citrom, pirított tökmag (vegetariánus opció)
Zware Dobber (Nagy kihívás)

Birsalma tart tatin, kakukkfű, dió, queijo fresco sajt
Budels Honning (Mézes élet)

Globalista Konyha / www.globalistakonyha.com
Globalista Konyha / www.globalistakonyha.com
JEGYVÁSÁRLÁS: GLOBALISTAKONYHA.COM >>>
Itt tudhatsz meg többet Oliver Rowe-ról >>>
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.