„Amióta IR-es az öreg Cyla, sokkal többet tüsténkedik a konyhában és több zöldséget-gyümölcsöt fogyaszt” - kezdte Kajdi Csaba.
„Édesanyám tipikus francia konyhát vezet, maximum 40 percet hajlandó eltölteni ott, ez idő alatt pedig egy egyszerű húspogácsa és egy saláta összedobható. Egy ideje tudatos életmódra váltottam, az egészséges táplálkozás mellett a rendszeres sportolás kiemelt szerepet kap a mindennapjaimban. Nagyon szeretem a zöld növényeket, sok brokkolit, cukkinit, padlizsánt és karfiolt eszek, vagy összedobok egy könnyű tésztasalátát koktélparadicsommal. Régebben óriási édességevő voltam, aminek most megvan a böjtje, de a mézédes Veresi Paradicsomból nem engedek.”
Cyla már új, nyári mozgásformát is talált magának, ugyanis tervei szerint, jövőre igazán beleveti magát a mezőgazdasági munkába.
„Nyáron nem kell majd edzőterembe se járnom, eljövök Veresegyházára és a 45-50 fokban, egy új kardioedzés keretében, leszedem a paradicsomot. Az izzasztó meló közben pedig teleeszem magam paradicsommal” – teszi hozzá.
„Az egész évben termő Piccolo és Cukorfalat azért is különleges, mert magas Brix-értékkel rendelkezik, valamint beltartalmi értéke is kiemelkedő, ami jótékony hatással van az emberi szervezetre is: gyulladásgátló és az érrendszeri betegségekre is kiváló. A termesztés során nem használunk felesleges vegyszereket, így a környezeti terhelést is minimálisra csökkentjük” – mondja Márkus Zsolt, a Veresi Paradicsom Kft. ügyvezető, tulajdonosa.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.