A szakácskönyv szerzői, Ambrus Éva és Vágó Piros nemcsak utazásaik során kalandoznak, de az ízek, fűszerek között is. Édesanyaként és háziasszonyként így merítenek ötleteket a mindennapokhoz, szem előtt tartva azokat a hazai alapanyagokat, melyeket az aktuális évszak kínál. Receptjeik között találunk leveseket, salátákat, sós pitéket és palacsintákat, izgalmas főételeket, desszerteket, valamint igazán gyors és ötletes falatokat, amelyekkel meglephetjük váratlanul érkező ismerőseinket vagy szeretteinket.
A recepteken túl számos tippet, praktikát is megosztanak, melyek segítségével előre tervezhetünk, könnyebben átgondolhatjuk a hozzávalók beszerzését, majd az ételek elkészítésekor az alapanyagok felhasználását, esetleg helyettesítését a hűtőből, kamrából. Mindezt kiegészítve érdekes audioanyagokkal a szerzők egy-egy ételhez fűződő emlékéről, vagy éppen elkészítésének mikéntjéről.
Próbáljátok ki ezt zseniális tojáslevest, vagy ezt a maradékmentő húskrokettet, és garantáltan látni akarjátok majd a maradék 75-öt is! Irány a könyvesbolt!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.