Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Csörögefánk recept
Csörögefánk
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Minestrone recept
Minestrone
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Ajánló

Szuper gasztroprogram hétköznap estére - Itt a helyed, ha jót akarsz enni, inni

Nemcsak hétvégén, hanem hétköznap este is jólesik az embernek kimozdulni otthonról és elkölteni egy finom vacsorát és meginni mellé egy pohár bort. Február 20-án egy páratlan borvacsorával tehetjük felejthetetlenné az estét.

Budapesten, a Ráday utcában található Vörös Postakocsi étteremben február 20-án a Tóth Ferenc pincészet borait és Mozsgai Zoltán ételeit kóstolhatják meg azok, akik ezt a programot választják aznap estére.

Az egri Tóth Ferenc megszállott borász, a kadarka nagykövete, a Várvédő megálmodója, megannyi rangos díj tulajdonosa. Munkája elismeréseként 2013-ban megválasztották a 2012-es év egri borászának.

A pincészet erre az estére olyan kiváló borokat kínál majd a vendégeknek, mint a 2018-as Egri csillag, vagy a 2019-es évjáratú Egri Rosé. Természetesen a kadarka és a bikavér sem hiányozhat majd a menüből.

A finom borok mellé pedig olyan ételeket kóstolhat a vendégsereg, mint például Dobó István batyuját, mandulás Camemberttel töltve szamóca dippel, vagy aszalt meggyben forgatott őz ragut. A vendégek megtapaszalhatják azt is, hogy a vörös áfonyás csoki trió mousse mellé mennyire jól illik a pincészet 2017-es évjáratú Bikavér Superiorja.

Az est házigazdája Tóth Katalin, a pincészet tulajdonosa, Tóth Ferenc lánya lesz, aki páratlan anekdotákat mesél a pincészetről, borászatról.

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.