Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Holstein szelet recept
Holstein szelet
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Birsalmabefőtt recept
Birsalmabefőtt
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Ajánló

Szuper gasztroprogram hétköznap estére - Itt a helyed, ha jót akarsz enni, inni

Nemcsak hétvégén, hanem hétköznap este is jólesik az embernek kimozdulni otthonról és elkölteni egy finom vacsorát és meginni mellé egy pohár bort. Február 20-án egy páratlan borvacsorával tehetjük felejthetetlenné az estét.

Budapesten, a Ráday utcában található Vörös Postakocsi étteremben február 20-án a Tóth Ferenc pincészet borait és Mozsgai Zoltán ételeit kóstolhatják meg azok, akik ezt a programot választják aznap estére.

Az egri Tóth Ferenc megszállott borász, a kadarka nagykövete, a Várvédő megálmodója, megannyi rangos díj tulajdonosa. Munkája elismeréseként 2013-ban megválasztották a 2012-es év egri borászának.

A pincészet erre az estére olyan kiváló borokat kínál majd a vendégeknek, mint a 2018-as Egri csillag, vagy a 2019-es évjáratú Egri Rosé. Természetesen a kadarka és a bikavér sem hiányozhat majd a menüből.

A finom borok mellé pedig olyan ételeket kóstolhat a vendégsereg, mint például Dobó István batyuját, mandulás Camemberttel töltve szamóca dippel, vagy aszalt meggyben forgatott őz ragut. A vendégek megtapaszalhatják azt is, hogy a vörös áfonyás csoki trió mousse mellé mennyire jól illik a pincészet 2017-es évjáratú Bikavér Superiorja.

Az est házigazdája Tóth Katalin, a pincészet tulajdonosa, Tóth Ferenc lánya lesz, aki páratlan anekdotákat mesél a pincészetről, borászatról.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.