Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Minestrone recept
Minestrone
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Alapételek

Ez a legfinomabb grízes tészta, amit valaha kóstoltál - mutatjuk a trükköt!

Grízes tészta
Aki szereti a grízes tésztát, az nem tudja elképzelni, hogy ez a nagyiklasszikus és menzakedvenc hogyan lehetne még finomabb, hiszen így, lekvárral és porcukorral tökéletes! Pedig van egy trükk, ami annyira megbolondítja az összízhatást, hogy soha többé nem akarod majd másképp elkészíteni!

Te is azok közé tartozol, akik a menzán mindig repetáztak a grízes tésztából? Akkor most mutatunk neked egy villámgyors és bombabiztos alapreceptet, ami alapján 30 perc alatt simán összedobhatod a lekváros-porcukros csoda desszertet - ezúttal némi extrával! Az tudjuk, hogy a grízes tésztának a házi baracklekvár áll a legjobban, de van itt még valami, ami viszont a lekvár mellé passzol tökéletesen, és ez a dió.

Ha még nem próbáltad ki soha, hogy pirított diót is keversz a gríz közé, akkor itt az ideje, hogy teszteld a Ripost receptjét, ha pedig szükséged van némi megerősítésre az alapreceptet illetően, akkor a lenti videónkat ajánljuk szeretettel, ahol lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan készül a klasszikus grízes tészta!

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.