Az édes-savanyú szósz könnyen elkészíthető, és sokoldalú. Finom zöldségekkel mártogatósként fogyasztva, de rizsre, tésztára is csepegtethetjük, és persze sült csirkével és sertéshússal is ütős páros.
Ha azt szeretnéd, hogy az otthon elkészített szósz is olyan finom és ízletes legyen, mint a kedvenc éttermedben, eláruljuk, hogy milyen titkos összetevőre lesz szükséged. Nos, nem valami nehezen beszerezhető alapanyagról van szó: néhány szem cseresznye kell, semmi más!
(Nyitókép: Shutterstock)
Ajánljuk még:
OLYAN, MINT A NAGYIÉ: CUKORMENTES CSERESZNYELEKVÁR 30 PERC ALATT>>>
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.