Nem akarjuk folyton magunkat ismételni, de tényleg nem tudjuk elégszer leírni; a házi mindig finomabb és persze jobb is! Annak ellenére, hogy az alapanyagárak mostanában hullámvasúton ülnek, még mindig jobban megéri otthon főzni, mintha házhoz rendelnénk az ételt, vagy beülnénk egy étterembe. Amit most elkészítesz, abból másnapra is marad, arról nem beszélve, hogy száz százalékig tisztában vagy azzal, hogy milyen hozzávalók kerültek bele. Gyere, és szaladj végig a következő dupla menüsorunkon, aminek összeállításánál az volt a fő célunk, hogy egy kiadós, aránylag olcsó és finom ebédért ne töltsd a fél hétvégédet a konyhában.
Ajánljuk még:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.