A túrógombócot szinte mindenki szereti, vitán felül az egyik kedvenc magyar desszertünk, ami olyan kiadós, hogy akár második fogásnak is megteszi egy tartalmas leves után. Ezerféleképpen variálható - ilyenkor tavasszal, mi mást is tehetnénk bele, mint epret! A morzsájába pedig ezúttal egy olyan titkos összetevő került, amitől garantáltan csak még káprázatosabb lesz az ízhatás: ez pedig nem más, mint a pirított dió!
TRÜKK: Mivel nincs benne búzadara, sokkal hamarabb megfő, mint a hagyományos túrógombóc.
Elkészítési idő: 50 perc
1 adag: 240 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.