Klasszikus kuglóf
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Finomfőzelék
Mákos guba
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Tojásos nokedli fejes salátával
Zsemlegombóc
Körömpörkölt csülökkel
Káposztás tészta egyszerűen
Tárkonyos csirkeraguleves
Dubarry-csirkemell
Babgulyás
Krémes spenótfőzelék
Farsangi szalagos fánk
Klasszikus grízgaluska leves
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Epres blondie
Dödölle - az eredeti recept
Az indiai konyha rajongói minden bizonnyal jól ismerik és szeretik is a naant, ami tulajdonképpen egyfajta kenyér, amit ők kemencében ugyan, de nem sütőformában vagy sütőlemezen sütnek, hanem annak falára tapasztva sütnek. Aki szereti ezt a kívül ropogós, belül puha állagú kenyeret, annak mutatjuk, hogyan tudja elkészíteni otthon, akár a négy fal között, egy kontaktgrill segítségével!

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.