A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Klasszikus grízgaluska leves
Babgulyás
Zsemlegombóc
Kínai szezámmagos csirke
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Dubarry-csirkemell
Mákos guba
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Krémes spenótfőzelék
Csupacsokis brownie
Farsangi szalagos fánk
Hagymás rostélyos
Tojásos nokedli fejes salátával
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Dödölle - az eredeti recept
Tárkonyos csirkeraguleves
Kijevi csirkemell rizibizivel
Mézes-mustáros csirkemell
Alapételek

Mindmegette borklub: padlizsános lecsó paradicsomos túrógombóccal

padlizsános lecsó paradicsomos túrógombóccal
Főzés közben te is elgondolkodtál már azon, hogy milyen bor illik az ételhez? Vagy esetleg azon, hogy magát az ételt milyen borral ízesítsd? Új sorozatunkban, a Mindmegette Borklubban választ kapsz ezekre a kérdésekre. Október bora a kadarka. Kis-Barta Éva, az egri Tóth Ferenc Pincészet képviseletében padlizsános lecsót készített paradicsomos túrógombóccal, amit Kadarkával ízesített.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.