A hétvégi ebéd elkészítése annak kitalálásával kezdődik, és van, hogy a legtöbb időt ez veszi igénybe: ha nagy a család, azért, ha magunkra főzünk azért, de, ha vendégek jönnek, vagy sűrű a program, ami mellé valahogy a főzést is be kellene szuszakolni, akkor sem könnyű kreatívnak lenni.
Mindezek okán két menüsorral is készültünk, egy gyorsabb és egy kissé időigényesebb variációt is összeraktunk, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót! A desszert, az A- és a B-menünél is fánk, ami, úgy gondoltuk, farsang lévén, kötelező elem: a ráérős sorban a klasszikus szalagos, a gyorsított menünél a tízperces stőporos fánk zárja az étkezéseket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.