Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Minestrone recept
Minestrone
Alapételek

Mit főzzek a hétvégén? Egy gyors és egy ráérős farsangi menüsorral érekzünk!

Töltött csirkecombok
A "Mi legyen az ebéd hétvégén?" kérdésre a "mindegy", a "nem tudom" illetve a "valami finom" a leggyakoribb válaszok, és mivel ezeket sem megfőzni sem megsütni nem lehet, az ember magára marad a gasztrovívódásaival. Ha nincs ötleted, mit főzz a hétvégén, egy dupla menüsorral segítünk - annyit elárulunk, hogy farsang lévén, fánkot minkettő tartalmaz!

A hétvégi ebéd elkészítése annak kitalálásával kezdődik, és van, hogy a legtöbb időt ez veszi igénybe: ha nagy a család, azért, ha magunkra főzünk azért, de, ha vendégek jönnek, vagy sűrű a program, ami mellé valahogy a főzést is be kellene szuszakolni, akkor sem könnyű kreatívnak lenni.

Mindezek okán két menüsorral is készültünk, egy gyorsabb és egy kissé időigényesebb variációt is összeraktunk, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót! A desszert, az A- és a B-menünél is fánk, ami, úgy gondoltuk, farsang lévén, kötelező elem: a ráérős sorban a klasszikus szalagos, a gyorsított menünél a tízperces stőporos fánk zárja az étkezéseket.

A- MENÜ - RÁÉRŐS:

HÚSLEVES CÉRNAMETÉLTTEL >>>

Húsleves cérnametélttel
Húsleves cérnametélttel


TÖLTÖTT CSIRKECOMBOK >>>

Töltött csirkecombok
Töltött csirkecombok

FOSZLÓS FARSANGI FÁNK >>>

Farsangi szalagos fánk
Farsangi szalagos fánk

B-MENÜ - VILLÁMGYORS:

grízgaluska leves >>>

Grízgaluska leves
Grízgaluska leves

MÉZES-MUSTÁROS CSIRKEMELL >>>

Mézes-mustáros csirke receptje
Mézes-mustáros csirke receptje

sütőporos fánk >>>

Sütőporos fánk
Sütőporos fánk

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.