Tök jó, hogy végre itt a tök szezonja! A cukkini, a kukorica, a zöldbab, az uborka, a paprika, a barack és a paradicsom után egy újabb egészséges alapanyag, amivel feldobhatjuk a hétvégi ebédet. Jól fog jönni, hiszen szinte biztos, hogy marad a kánikula, így az elkövetkezendő napokban sem kell pulóver után kutatnod a ruhásszekrényben. Használjuk minél többet ezeket a csodás hozzávalókat ebédünk elkészítéséhez, hiszen ilyen melegben a szervezetünk is jobban szereti az olyan fogásokat, amik nem terhelik meg a gyomrot. Ha kihagynád a délutáni kajakómát és inkább frissen, energikusan töltenéd a hétvégéd, akkor ezen a területen keresgélj. Az alábbi dupla menüsor egyébként pont ilyen, ráadásul egyáltalán nem igényel sok időt egyik elkészítése sem. Akár már most nekiláthatsz valamelyiknek.
Ajánljuk még:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.