A smashed burger nem más, mint Amerika legrégebb óta készített burgerfajtája. Ellentétben a formázott, vastagabb húspogácsával készült burgerekkel, ebben az esetben a kiadagolt húst vékonyra préselik sütés közben egy úgynevezett hamburger press eszközzel. Ha nincs ilyen eszközünk, spatulát is használhatunk. Az így készült húspogácsát magas hőmérsékleten rövid ideig sütjük, és a nyomástól a hús felülete ropogós, más ízű és textúrájú lesz, ebben rejlik a különlegessége. Készítsük is el együtt a smashed burgert!
A szószhoz:
A burgerhez:
(Borítókép: Mindmegette)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.