Ha cukkinis étel készül, nálam a lányok mindig megkapják a zöldség két pucolt végét, egy pici vágódeszkát és egy vajazó kést. A vajazó késsel a cukkini szépen szelhető és a pici praclikat is biztonságban tudhatom.
A család a friss, még magnélküli, zsengehúsú cukkinit szereti igazán. Ha jól készítjük el, akkor valósággal elolvad a szájban. A zöld színű cukkini mellett a sárga héjút is érdemes kipróbálni. Nem fog csalódást okozni.
Ha kis hasábokra vágjuk a cukkinit, akkor igazi gyerekmarokba való ételt varázsolhatunk. Jó, ha valamilyen mártogatást is készítünk mellé, hiszen a kicsik imádnak tunkolni. Én most csak simán egy kis tejfölt kikevertem pici sóval és apróra vágott snidlinggel.
"A tudatos táplálkozásnak köszönhetem, hogy anya lettem, a nagyobbik lányom pedig az asztmából gyógyult ki, így az egészséges étkezés népszerűsítése lett a hivatásom. Szeretem a gyorsan és egyszerűen elkészíthető gyerekbarát ételeket, a különleges alapanyagokat, az illatos fűszereket." – Babiczky-Pfliegel Dóra az Ép testben 2 lélek c. életmód-receptes könyv és a boldogrepa.blog. hu szerzője.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.