„Egyetlen szóval meg tudom indokolni, hogy miért zártam be a Gulyás csárdát: szakácshiány. Ha két szóban lehet, akkor globális szakácshiány” – nyilatkozta a Szegedi Napnak Holló János, aki 22 évig bérelte az éttermet a szegedi önkormányzattól.
Holló annak ellenére nem talált embert a pozícióra, hogy havi nettó 450 ezer forintos fizetéssel hirdette meg az állást.
"Náluk 15 napot dolgozott egy szakács és 15-öt pihent. Nettó 450 ezer forintot tudtam fizetni, de ez nem volt elég ahhoz, hogy megtartsam a munkaerőt" – mondta az üzemeltető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.