Mákos guba
Klasszikus stíriai metélt
Kínai szezámmagos csirke
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Tojásos nokedli fejes salátával
Klasszikus grízgaluska leves
Finomfőzelék
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Klasszikus kuglóf
Krémes spenótfőzelék
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Dubarry-csirkemell
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Mézes-mustáros csirkemell
Rakott zöldbab darált hússal
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Farsangi szalagos fánk
Tárkonyos csirkeraguleves
Káposztás tészta egyszerűen
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Borok

Így iszunk mi! Minőségi magyar borokra bizony szükség van

bor pohár
Egy igazán baráti hangulatú vacsorára voltunk hivatalosok, ahol pazarul párosították a legfinomabb magyar borokat, és felszolgált ételeket.

A borvacsorát Szik Mátyás sommelier vezényelt le, neki köszönhetően ismerhettük meg az ételkülönlegességekhez felszolgált magyar borokat. A menüsort Győrffy Árpád álmodta meg. Mint a vacsorán kiderült, ők ketten már korábban is dolgoztak együtt, így most is remekül működött a közös munka.

Túró mousse és gombóc eperrel
Túró mousse és gombóc eperrel

A különleges vacsora utáni kötetlen beszélgetésen, a magyarok borfogyasztási szokásairól is szóesett. Az ALDI Magyarország például, a borkínálatának összeállításánál egyre nagyobb figyelmet kapnak a magyar pincészetek legkiválóbb ár-érték arányú tételei. Mind az akciós, időszakosan kapható tételek, mind az állandó kínálat részét képező, kizárólagosan az ALDI-nál kapható borok terén az áruházlánc célja az, hogy a vásárlók minél több magyar borászatot ismerjenek meg, és biztosak lehessenek abban, hogy bármely palackot is választják, kiváló borélményben lesz részük. Az őszi szezonban az ALDI tovább szélesíti majd a borkínálatot, különböző borvidékekről az ismert és széles
körben kedvelt borászatoktól újabb kiváló tételek várhatóak.

A főétel kacsamell céklavariációkkal
A főétel kacsamell céklavariációkkal

Mint kiderült, nemcsak minket, hanem a vásárlókat is nagyon izgatja, mégis mi alapján kerülnek a kiválasztott magyar borok a polcokról? Az alábbi háromlépcsős folyamat azt garantálja, hogy ténylegesen minőségi italokat kínálhassunk a vacsoránkhoz:

  • vakkóstolás - a szakmai szempontokatés a vásárlóközönség elvárásait egyaránt figyelembe veszik
  • az eladások folyamatos követése
  • vásárlói visszajelzések

KIDERÜLT: INNEN KAPTA A NEVÉT AZ IRSAI OLIVÉR

FRÖCCS-SZÓTÁR: SPRITZER, FRÖCCS, FRÖCSI

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.