Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Klasszikus kuglóf recept
Klasszikus kuglóf
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin recept
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Diéták

Fogyj hatékonyan és egészségesen! Diétás program pofonegyszerű mintaétrenddel!

Saláta+sovány hús: a legegyszerűbb, leghatékonyabb és legegészségesebb diéta mintaétrenddel és receptekkel
Hatékonyan fogyni, és közben egészségesnek maradni – ebben segít az alábbi program! Koplalás és kalóriaszámolgatás nélkül szabadulhatsz meg néhány kiló súlyfeleslegtől!

Ezzel az egyszerű módszerrel minden fontos tápanyagot beviszel a szervezetedbe, amire csak szüksége van, ráadásul igazán ízletes ételeket fogyaszthatsz közben. Így aztán, ha egy kicsit szorít a nadrág, néhány napig érdemes követned az alábbi programot, hogy jobban érezd magad a bőrödben.

Reggelire egyen natúr joghurtot friss idénygyümölccsel és 2-3 ek zabpehellyel;
Ebédre fogyassz 12-15 dkg bőr nélküli csirke-, illetve pulykamellet vagy sovány marha-, illetve sertéshúst, grillezve vagy párolva - és készítsd el mellé az egyik ajánlott salátát!
Vacsorára jöhet egy kevés fehérje, például 1 db tükörtojás vagy 1 szelet tengeri halfilé formájában. Ízlés szerint fogyaszthatsz mellé friss vagy párolt zöldséget!

Receptek:

Paradicsomos csicseriborsó rukkolával

Hozzávalók (2 személyre): 30 dkg csicseriborsó (konzerv), 10 db koktélparadicsom, 1 db újhagyma, 1 marék rukkola, 2 ek frissen felaprított bazsalikom, 1 ek olívaolaj, 1 ek fehérborecet, só, bors, méz, 50 g reszelt light sajt
Elkészítése: A csicseriborsót öblítsük, csepegtessük le, majd tegyük tálba. A koktélparadicsomokat vágjuk félbe, az újhagymát karikázzuk fel, a rukkolát öblítsük le, szárítgassuk meg, majd adjuk mindezeket a csicseriborsóhoz a bazsalikommal együtt. Az olívaolajat, a borecetet, ízlés szerint sót és borsot, valamint pár csepp mézet keverjünk össze, és csorgassuk az öntetet a salátára. Forgassuk össze az egészet, végül szórjuk meg a reszelt sajttal.
Kalóriatartalom: kb. 235 kcal/adag

Avokádós kuszkuszsaláta

Hozzávalók (2 személyre): 15 dkg kuszkusz, 1,5-2 dl zöldségleves-alaplé, 1 fej lila hagyma, 1 db kápia vagy piros kaliforniai paprika, 1 db avokádó, 3 kis db paradicsom, 2 ek frissen felaprított petrezselyemzöld, 2-3 db frissen felaprított mentalevél, 1 ek olívaolaj, 1/2 ek frissen facsart citromlé, só, bors
Elkészítése: A megmosott kuszkuszt tegyük tálba, és öntsünk rá 1,5-szeres forró alaplevet. Fedjük le, hagyjuk állni 10-15 percig. A lila hagymát vágjuk finomra, a paprikát, az avokádó húsát és a paradicsomot kockázzuk fel, majd mindezeket forgassuk össze a zöldfűszerekkel. Az öntethez az olívaolajat és a citromlevet keverjük össze, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk meg, majd csepegtessük a zöldségekre. A kuszkuszt villával lazítsuk fel, és adjuk a salátához.
Kalóriatartalom: kb. 390 kcal/adag

Sonkás-uborkás tésztasaláta

Hozzávalók (2 személyre): 140 g penne, só, 200 g sovány sonka, 1 db kaliforniai paprika, 1 kis db kígyóuborka, 1 db újhagyma, 2 ek repceolaj, 1 ek fehérborecet, 1 tk mustár, bors, 50 g reszelt parmezán, bazsalikom
Elkészítése: A tésztát a csomagolásán található leírás szerint főzzük ki sós vízben. A sonkát, a megmosott paprikát és uborkát kockázzuk fel. Az újhagymát karikázzuk fel. A sonkát teflonserpenyőben, folyamatosan kevergetve pirítsuk meg egy kicsit. A dresszinghez keverjük össze a repceolajat, a borecetet, a mustárt, némi sót és borsot. A zöldségféléket, a sonkát és az öntetet keverjük össze, néhány percg hagyjuk állni, majd szórjuk meg a sajttal és egy kevés frissen felaprított bazsalikommal.
Kalóriatartalom: kb. 330 kcal/adag

Még több életmódtanácsot és diétatippet ttalálsz a Fanny magazin eheti számában - keresd az újságárusoknál! >>>
FOGYJ ZÖLDFŰSZEREKKEL! ÍME 4 SZUPER RECEPT A DIÉTÁDHOZ >>>
DOBJ EL MINDENT: EZ A DIÉTA MEGHOSSZABBÍTJA AZ ÉLETED! >>>
20 ZSENIÁLIS FOGYITRÜKK - APRÓ TIPPEK A LÁTVÁNYOS SIKERÉRT! >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.