A karácsony illatait semmihez nem lehet hasonlítani. A frissen reszelt narancs héja, fahéj, szegfűszeg, vanília, pirított dió, és a fenyő üde illata, mind egy varázslatos érzést hoznak nekünk már a készülődés idejére is.
A bejgli az egyik hagyományos karácsonyi süteményünk, ami nem hiányozhat egy asztalról sem. Anyukámmal mindig hatalmas rúd bejgliket készítettünk diós, mákos, gesztenyés ízekben. Mire eljött a Szenteste, addigra legalább két rúddal el fogyott belőle, ezért Édesanyám, előre gondolkodván mindig többet készített.
Mi is már jó egy héttel karácsony előtt elkezdjük az ünnepi sütemények sütését. A legelső a mézeskalács, ennek jó, ha sokat áll, aztán jöhet a linzer, a bejgli, a zserbó, és végül az elmaradhatatlan kókuszgolyó és kókusztekercs. Ma a bejglin volt a sor, ennek a receptjét szeretném most megosztani veletek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.