műanyag tálak
folpak
spárga
1,5 ek háztartási keményítő
olló
víz
gumikesztyű
1. Borítsd be a nagyobbik tálat folpakkal. Vágj le 20-25, kb. 30 cm hosszú spárgadarabot. A másik tálban keverd el a keményítőt egy pici vízben, és 5 dl forró vizet hozzáadva sűrűsítsd be. Ha kihűlt, pár percre tedd bele a spárgákat.
2. Egyesével vedd ki a madzagokat, és miután lehúztad róluk a felesleges keményítőt, kívülről borítsd be velük a tálat. Ha kész, egy folpakdarabbal simítsd le őket, hogy jól ráfeküdjenek a felületre.
3. Hagyd megszáradni a spárgakosarat, majd emeld le a tálról, fordítsd meg, és óvatos mozdulatokkal fejtsd le a belsejéről a fóliát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.