Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Farsangi szalagos fánk
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Tárkonyos csirkeraguleves
Klasszikus kuglóf
Káposztás tészta egyszerűen
Zsemlegombóc
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Klasszikus stíriai metélt
Dödölle - az eredeti recept
Klasszikus grízgaluska leves
Hagymás rostélyos
Tojásos nokedli fejes salátával
Babgulyás
Rakott zöldbab darált hússal
Kapros tökfőzelék virslivel
Mézes-mustáros csirkemell
Körömpörkölt csülökkel
Sárgaborsóleves füstölt hússal
A frissen szedett gyümölcs nyáron különösen jólesik. Ha egyedi, mutatós, tálba teszi a zamatos finomságokat, azok garantáltan kapósak lesznek!
KELLÉKEK:

műanyag tálak
folpak
spárga
1,5 ek háztartási keményítő
olló
víz
gumikesztyű

1. Borítsd be a nagyobbik tálat folpakkal. Vágj le 20-25, kb. 30 cm hosszú spárgadarabot. A másik tálban keverd el a keményítőt egy pici vízben, és 5 dl forró vizet hozzáadva sűrűsítsd be. Ha kihűlt, pár percre tedd bele a spárgákat.

2. Egyesével vedd ki a madzagokat, és miután lehúztad róluk a felesleges keményítőt, kívülről borítsd be velük a tálat. Ha kész, egy folpakdarabbal simítsd le őket, hogy jól ráfeküdjenek a felületre.

3. Hagyd megszáradni a spárgakosarat, majd emeld le a tálról, fordítsd meg, és óvatos mozdulatokkal fejtsd le a belsejéről a fóliát.



Még több újrafelhasználási tipp, diy praktika itt >>>
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.