Azt eddig is tudtuk, hogy desszertek mellé bátran kínálhatjuk és fogyaszthatjuk ezt az édes borkülönlegességet, ám abba ritkábban gondoltunk bele, hogy épp úgy ahogy desszert és desszert közt, úgy aszú és aszú közt is nagy különbségek lehetnek. Itt sem magától értetődő a tökéletes harmónia.
Könnyedebb, túrós, gyümölcsös desszertek mellé érdemes fiatalabb gyümölcsösebb karakterű aszút választani, míg csokoládés, diós, ha úgy tetszik klasszikus sütemények mellett jobban muzsikál egy esetleg idősebb, klasszikus karakterű aszú vagy egy olyan tétel, melyet akár új fahordóban érleltek.
A karácsonyi vacsora garantáltan ünnepi megkoronázása lesz egy szelet diós, csokoládés sütemény egy hozzá passzoló Grand Tokaj 2013 évjáratú 5 puttonyos aszúval kísérve.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.