A cékla tele van antioxidánssal, a szervezet számára fontos ásványi anyagokkal, vitaminokkal. Sok vasat, kalciumot és magnéziumot is tartalmaz, de található benne C-vitamin is. A cékla hozzájárul a szervezetünk méregtelenítéséhez, ugyanis támogatja, serkenti a máj, legfőbb méregtelenítőszervünk működését. Erősíti a bélrendszert, segíthet csökkenteni a szervezetben lappangó gyulladásokat, megszüntethet egyes bőrproblémákat, sőt még a felesleges zsírok lebontásában is hasznos segítség lehet a cékla fogyasztása.
A céklából készíthető zöldséglé, amit célszerű alma és sárgarépa levével is keverve fogyasztani, hogy még ízletesebb legyen. A céklát lehet grillezni, sütőben sütni, köretként vagy savanyúságként fogyasztani, és bármily meglepő, akár piskótába, kevert sütemények tésztájába is kerülhet. Nem lesz tőle céklaízű a sütemény, de sokkal táplálóbb, teltebb íze lesz a desszertnek, ráadásul szaftosabb is lesz, így tehát nem fog olyan hamar kiszáradni a süti.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.