Ha családi vacsorát tervezünk, akkor a sajtos fánkocskák biztosan nagy kedvencei lesznek a gyerekeknek. A fánkocskákat a hagyományos módon kezdjük el készíteni: víz, olaj, liszt, tojás, só, bors, összekeverve egy kis reszelt sajttal és pirospaprikával. Miután a kapott masszát kisütöttük, mártást készítünk hozzá. Az ételünkhöz szinte bármilyen mártás jól passzol, mi viszont most egy négysajtos szószt ajánlunk hozzá, amelynek a titkos összetevője az ízletes Philadelphia krémsajt, amivel a rokfort, a cheddar és a trappista sajtot olvasztjuk össze.
Második tippünk a gombás rétes sajtmártással, amelyből ha eleget készítünk, még reggelire is maradhat, így időt spórolunk vele a nagy rohanásban. A réteslap óriási előnye, hogy szinte bármivel megtölthetjük, akkor is ízletes ételt kapunk, a gomba és a Philadelphia ízharmóniáját mégis nehezen lehetne felülmúlni. Ha nem a vegetáriánus verziót szeretnénk elkészíteni, akkor nyugodtan tehetünk bele még sonkát vagy csirkemellet. Ezt az ételt baráti összejövetelre is ajánljuk, mivel egyszerűen készíthetünk belőle többféle variációt.
Ó, és itt van még az igazi olasz tészta! Vacsorára sok zöldséggel ajánljuk, a mártáshoz pedig a Philadephia krémsajt a fő hozzávaló. A zöldségeket félidőben tesszük bele a tészta főzővízébe, miközben egy serpenyőben cukkinit pirítunk. A cukkinihez ezután krémsajtot és reszelt parmezánt adunk, amelyet aztán a zöldséges tésztával elkeverünk. Az állaga nagyon könnyű lesz, az ízét pedig zöldfűszerekkel tökéletesítjük. Az a legjobb, ha a mártáshoz rövid csöves tésztát használunk, mint az Olaszországban nagyon elterjedt penne, de figyeljünk, hogy ne főzzük túl, hanem olaszos al dente módra készítsük el.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.