Egy korsó sörért 800 -1000 forintot, egy palacsintáért 250-300 forintot, egy sajtos-tejfölös lángosért körülbelül 800, de van, ahol 1400 forintot kell fizetni - számolt be az RTL klub híradója.
A büfések elsősorban az alapanyagok árának emelkedése miatt kérnek többet a vendégektől, illetve azt tapasztalják, hogy egyelőre kevesebben vannak a Balatonnál, és a korábbiakhoz képest kevesebbet is költenek, így a fennmaradásuk érdekében kénytelenek többet kérni az ételért és az italért.
A Balatoni Turizmus Szövetség alelnöke, Fekete Tamás a növekvő színvonalat, a munkáltatók költségeit és a fejlesztéseket emelte ki a drágulás okai között.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.