Egy új csokoládégyártási módszert fejlesztett ki a Nestlé, így ezentúl hozzáadott cukor nélküli édességet tudnak majd gyártani – írta a Fortune-re hivatkozva a hvg.-hu.
Az új eljárás érdekessége, hogy ugyanolyan édes lesz a végtermék, amit úgy érnek el, hogy a a kakaóbab eddig fel nem használt részeit is beépíti a gyártási folyamtba.
Az első, hozzáadott cukor nélküli édességeket természetesen, mint eddig minden újdonságát Japánban dobja piacra a Nestlé. Eleinte csak a KitKatnél próbálják ki az új receptet, amelyben így 40 százalékkal kevesebb cukor lesz, mint a hagyományos KitKatben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.