Az 1989-es Saturday Evening Post interjúja szerint Diana általában grapefruittal, müzlivel és egy szelet pirítós kenyérrel kezdte a napot. A királyi család egykori főszakácsa, Darren McGrady elmondása szerint pedig az egyik kedvenc reggelije egy tojásos-krumplis fogás volt. „Héjában sült krumpli spenóttal és buggyantott tojással a tetején, amit egy kevés hollandi mártással és némi hercegnőburgonyával tálaltunk neki” - mesélte a HELLO! magazinnak.
McGrady szerint Diana kedvenc ebédjei közé tartozott a kaliforniai paprika cukkinivel, gombával, rizzsel, mozzarellával és parmezánnal töltve, füstölt paradicsomos paprikamártással. Elég jól hangzik, nem?
A hercegné 1981-ben egy dél-afrikai gondózóház kérésére elárulta, hogy az ukrán céklaleves az egyik nagy kedvence, aminek a hozzávalóit is megosztotta: cékla, natúr joghurt, hagyma, csirkehúsleves alaplé, tej, tejföl, só és bors.
Darren pedig hozzátette: „A hercegné sosem evett sok vörös húst. Soha nem evett marhahúst, soha nem evett sertéshúst, csak néha egy kis bárányt, mikor fontos vendégek érkeztek a palotába, de főként a csirkét, a halat és a vegetáriánus fogásokat kedvelte.” Bár igyekezett egészségesen étkezni, azért néha ő is engedett néha a csábításnak. A séf szerint a kenyér és a krémpuding volt a hercegné gyengéje.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.