Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Mákos guba  recept
Mákos guba
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Minestrone recept
Minestrone
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Érdekességek

Ezeket ette Diana hercegné reggelire, ebédre és vacsorára

Így étkezett Diana hercegné
Bár köztudott, hogy Diana hercegné bulimiával is küzdött, miután különváltak Károly herceggel, igyekezett egészségesen étkezni. Mutatjuk, miket evett reggeltől estig a „szívek királynője”!

Reggeli

Az 1989-es Saturday Evening Post interjúja szerint Diana általában grapefruittal, müzlivel és egy szelet pirítós kenyérrel kezdte a napot. A királyi család egykori főszakácsa, Darren McGrady elmondása szerint pedig az egyik kedvenc reggelije egy tojásos-krumplis fogás volt. „Héjában sült krumpli spenóttal és buggyantott tojással a tetején, amit egy kevés hollandi mártással és némi hercegnőburgonyával tálaltunk neki” - mesélte a HELLO! magazinnak.

Ebéd

McGrady szerint Diana kedvenc ebédjei közé tartozott a kaliforniai paprika cukkinivel, gombával, rizzsel, mozzarellával és parmezánnal töltve, füstölt paradicsomos paprikamártással. Elég jól hangzik, nem?

Vacsora

A hercegné 1981-ben egy dél-afrikai gondózóház kérésére elárulta, hogy az ukrán céklaleves az egyik nagy kedvence, aminek a hozzávalóit is megosztotta: cékla, natúr joghurt, hagyma, csirkehúsleves alaplé, tej, tejföl, só és bors.

Darren pedig hozzátette: „A hercegné sosem evett sok vörös húst. Soha nem evett marhahúst, soha nem evett sertéshúst, csak néha egy kis bárányt, mikor fontos vendégek érkeztek a palotába, de főként a csirkét, a halat és a vegetáriánus fogásokat kedvelte.” Bár igyekezett egészségesen étkezni, azért néha ő is engedett néha a csábításnak. A séf szerint a kenyér és a krémpuding volt a hercegné gyengéje.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.