Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Mákos guba  recept
Mákos guba
Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw) recept
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw)
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Kozáksapka recept
Kozáksapka
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Gesztenyés bejgli recept
Gesztenyés bejgli
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal recept
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Elronthatatlan kocsonya  recept
Elronthatatlan kocsonya
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Mézeskalácsos kuglóf recept
Mézeskalácsos kuglóf
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Érdekességek

Ezeket ette Diana hercegné reggelire, ebédre és vacsorára

Így étkezett Diana hercegné
Bár köztudott, hogy Diana hercegné bulimiával is küzdött, miután különváltak Károly herceggel, igyekezett egészségesen étkezni. Mutatjuk, miket evett reggeltől estig a „szívek királynője”!

Reggeli

Az 1989-es Saturday Evening Post interjúja szerint Diana általában grapefruittal, müzlivel és egy szelet pirítós kenyérrel kezdte a napot. A királyi család egykori főszakácsa, Darren McGrady elmondása szerint pedig az egyik kedvenc reggelije egy tojásos-krumplis fogás volt. „Héjában sült krumpli spenóttal és buggyantott tojással a tetején, amit egy kevés hollandi mártással és némi hercegnőburgonyával tálaltunk neki” - mesélte a HELLO! magazinnak.

Ebéd

McGrady szerint Diana kedvenc ebédjei közé tartozott a kaliforniai paprika cukkinivel, gombával, rizzsel, mozzarellával és parmezánnal töltve, füstölt paradicsomos paprikamártással. Elég jól hangzik, nem?

Vacsora

A hercegné 1981-ben egy dél-afrikai gondózóház kérésére elárulta, hogy az ukrán céklaleves az egyik nagy kedvence, aminek a hozzávalóit is megosztotta: cékla, natúr joghurt, hagyma, csirkehúsleves alaplé, tej, tejföl, só és bors.

Darren pedig hozzátette: „A hercegné sosem evett sok vörös húst. Soha nem evett marhahúst, soha nem evett sertéshúst, csak néha egy kis bárányt, mikor fontos vendégek érkeztek a palotába, de főként a csirkét, a halat és a vegetáriánus fogásokat kedvelte.” Bár igyekezett egészségesen étkezni, azért néha ő is engedett néha a csábításnak. A séf szerint a kenyér és a krémpuding volt a hercegné gyengéje.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.