Párolt lilakáposzta  recept
Párolt lilakáposzta
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Szilvalekváros tepertős papucs recept
Szilvalekváros tepertős papucs
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Érdekességek

Ezeket ette Diana hercegné reggelire, ebédre és vacsorára

Így étkezett Diana hercegné
Bár köztudott, hogy Diana hercegné bulimiával is küzdött, miután különváltak Károly herceggel, igyekezett egészségesen étkezni. Mutatjuk, miket evett reggeltől estig a „szívek királynője”!

Reggeli

Az 1989-es Saturday Evening Post interjúja szerint Diana általában grapefruittal, müzlivel és egy szelet pirítós kenyérrel kezdte a napot. A királyi család egykori főszakácsa, Darren McGrady elmondása szerint pedig az egyik kedvenc reggelije egy tojásos-krumplis fogás volt. „Héjában sült krumpli spenóttal és buggyantott tojással a tetején, amit egy kevés hollandi mártással és némi hercegnőburgonyával tálaltunk neki” - mesélte a HELLO! magazinnak.

Ebéd

McGrady szerint Diana kedvenc ebédjei közé tartozott a kaliforniai paprika cukkinivel, gombával, rizzsel, mozzarellával és parmezánnal töltve, füstölt paradicsomos paprikamártással. Elég jól hangzik, nem?

Vacsora

A hercegné 1981-ben egy dél-afrikai gondózóház kérésére elárulta, hogy az ukrán céklaleves az egyik nagy kedvence, aminek a hozzávalóit is megosztotta: cékla, natúr joghurt, hagyma, csirkehúsleves alaplé, tej, tejföl, só és bors.

Darren pedig hozzátette: „A hercegné sosem evett sok vörös húst. Soha nem evett marhahúst, soha nem evett sertéshúst, csak néha egy kis bárányt, mikor fontos vendégek érkeztek a palotába, de főként a csirkét, a halat és a vegetáriánus fogásokat kedvelte.” Bár igyekezett egészségesen étkezni, azért néha ő is engedett néha a csábításnak. A séf szerint a kenyér és a krémpuding volt a hercegné gyengéje.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.