„Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Csibrák Károly, Halas Karcsi a mai napon elhunyt. Köszönjük mindenkinek, aki önzetlen segítségét felajánlotta a gyógyulása érdekében. Sajnos nem nyerhetünk meg minden csatát” – írta "Halas Karcsi büféje" Facebookoldalán a család. A büfé nem zár be: örökségét fia és menye viszi tovább.
Csibrák Károly negyven évig sütötte a halat Zamárdi-felsőn, a Mókus utca 1-ben. Egy közepes süllőt másfél száz késvágással irdalt be, nála keszeg, fogas, busa, balin háromszor annyi fogyott, mint hekk - írja róla a Magyar Konyhára hivatkozva az index. A leghíresebb törzsvendége Szabó Gyula színész volt, amíg meg nem betegedett, de ide járt Benkő László, valamint Buza Sándor és Földessy Margit is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.