Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Puncstorta  recept
Puncstorta
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Mákos guba  recept
Mákos guba
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Ha mindig is érdekelt a food stylist mint szakma, ráadásul többször elgondolkoztál már azon, hogy te is kitanulnád az ételek dizájnolásának csínját-bínját, vagy csak simán foglalkoztat, hogyan válhat valaki ennek a csodálatos hivatásnak a rabjává, akkor a következő riportvideónk neked szól. László Ági food stylist a szakmai és privát életének meghatározó állomásairól beszél a BOOOK Kitchenben, kooperációban az idén tizenöt éves Imagine Budapesttel.

Az ételfotózás ma már legalább annyira komoly szakmának számít, mint a divat- vagy reklámfotózás. Megtalálhatóak óriásplakátokon, étlapokon, de a Pinteresten vagy az Instagramon is egyre nagyobb teret hódítanak a gusztusosan komponált fogások. Ám ahhoz, hogy a végeredmény tényleg ütős legyen, nem elég csak egyszerűen lefotózni, hanem azt még étvágygerjesztőbbé, szebbé, kívánatosabbá és fotóképesebbé kell tenni. Nos, itt jön képbe László Ági food stylist, aki számtalan magazinnak dolgozik jelenleg is, de számos szakácskönyv mögött az ő esztétikai érzéke és az ebből született összhatás áll.

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.