Fördős Dezső feleségével és fiával 1987 óta működteti lángosozóját Dunaharaszti főterén. Elmondása szerint a legfontosabb a jó alapanyag. Az évtizedek folyamán pedig volt idejük kitapasztalni, hogy melyik liszt, élesztő és olaj kombinációjából készül a legfinomabb lángos.
A cég idén úgy döntött, hogy nemcsak az első helyezettet és a balatoni régiót díjazza. Idén a második helyezést a békéscsabai Mester lángos büfé, míg a harmadikat a Sopron környékén működő mozgó-autós Lángosos fiúk kapták. A legjobb balatoni lángos címet idén is a tihanyi Piac Placcon található Siófoki Palacsintázó nyerte.
Az idei verseny 679 résztvevőt vonzott. A szavazók a puhább lángosokat részesítették előnyben a ropogósokkal szemben. Jobban kedvelték a jó fokhagymást, a csak ímmel-ámmal megkentekkel szemben, és továbbra is a sajtos-tejfölös a nagy kedvenc.
keretes11215>
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.