Mostantól otthon is átélhetjük a Fresh Corner hot-dogok egyedüli ízvilágát. Különleges parti keretében, a MOL Campusban mutatták be az ország legkedveltebb hot-dogjának kolbászait, amelyeket eddig csak a MOL kutakon lehetett kapni, most viszont már a Lidl üzleteiben is elérhetőek.
Immár három éve találkozhatnak a vásárlók a Fresh Cornerekben a friss és ropogós kiflivel, valamint a PICK minőségi kolbászával készülő hot dog-gal - köszönhetően annak, hogy a MOL felismerte: egyre többen vágynak minőségi ételekre még akkor is, ha éppen úton vannak. A hot dog ehhez remek választás, és évtizedes hagyománya van nemcsak Magyarországon, de az egész régióban. Ez volt az első amerikai gyorséttermi fogás, amely elérhető volt hazánkban és jóval a hamburger felbukkanása előtt lehetett már hot dog-ozni Budapesten és a Balatonnál.
A MOL és a PICK ennek mentén igazi kedvencet alkotott, amikor bevezették a 94%-os hústartalmú, bükkfán füstölt kolbásszal készült hot dog-ot. Ebből a hot dog-ból tavaly több mint tízmilliót vásároltak csak Magyarországon, és további 14 milliót a környékbeli országokban. Ha ezt a több mint 24 millió kolbászt összefűznénk, akkor Szegedtől egészen Grönlanding érne el a “kolbászlánc”.
A jó hír, hogy mostantól bárki hazaviheti a Fresh Corner ízélményt, és bátran kísérletezhet a a saját hot dog verziókkal otthon, hiszen ezeket a kolbászokat már a Fresh Corner mellett a Lidl-ben is meg lehet vásárolni, külön csomagolásban, mindhárom népszerű ízben (klasszikus, sajtos és magyaros).
Ez az ízletes PICK X Fresh Corner hot dog kolbász volt az alapja azoknak az ételeknek is, amelyeket Dobó Ági készített el a MOL Campusban tartott partin. Ági gyakran ad a fiainak hot dogot vacsorára, emellett nagy rajongója a magyaros és mexikói ételeknek, így egyértelmű volt, hogy most is ennek a két konyhának a sajátosságait ötvözte a kétféle hot dog elkészítésekor.
Hozzávalók (4 db hot-doghoz):
Elkészítés:
Hozzávalók (4 db hot dog- hoz):
A házi öntethez:
Elkészítés:
1. Elkészítjük a salsát, amihez a kukoricát lecsepegtetjük, a paradicsomot felkockázzuk, a hagymát és a koriandert apróra vágjuk, és összekeverjük egy tálban, majd sózzuk, és ráfacsarjuk a lime levét, összekeverjük, és kicsit állni hagyjuk.
2. A tejfölt a tejjel/ tejszínnel, sóval, pirospaprikával, borssal kikeverjük.
3. A PICK X Fresh Corner kolbászokat egy (lehetőleg rácsos aljú) serpenyőben az étolajon intenzíven grillezzük.
4. A hot dog kifliket bevágjuk, és egy száraz serpenyőben (palacsinta sütőben) körbepirítjuk.
5. Összeállítjuk a hot dog-ot: szósz - kolbász - salsa - még pár csepp szósz - pár levél friss koriander - egy-két karika japaleno
Aki szeretné kipróbálni Ági receptjeit, a lecsó szószos - kolbász morzsás “magyaros” hot dogot és a közép-amerikai változatot, vagy csak egy finom vacsorát készítene a családnak, keresse a PICK X Fresh Corner hot dog kolbászait a Fresh Cornerekben a MOL töltőállomásain, emellett szeptember végéig kizárólag a Lidl-ben, később pedig a nagyobb élelmiszerüzletek polcain.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.