Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Imádom a közel-keleti konyhát, egyik kedvencem a thabbouleh vagy taboulé - ki, hogyan ismeri - amit nálunk is szeretettel kínálgatnak a gyrososok. Elmondom, hogyan lehet paleósan elkészíteni.

Szerencsés vagyok, mert már többször jártam arab földön. Azt gondolná az ember lánya, hogy nem lehet olyan nagy különbség az arab területek között, ám ez koránt sincs így. Annyi arca és színe van ennek a világnak, hogy újra és újra kedve támad az embernek az utazáshoz. Egy dologban lehetünk biztosak: mindenütt fantasztikus fűszerezésű ételek és csodás teák várnak ránk. Egyik kedvencem a thabbouleh vagy taboulé - ki, hogyan ismeri - amit nálunk is szeretettel kínálgatnak a gyrososok.

Egy kánaán, amikor dúskálunk a friss, színes idény zöldségekben! A nyári melegben egy csodás hűsítő köret lehet a húsételek, halak mellé. Én van, hogy főételnek tálalom, ilyenkor főtt tojással, pirított baconnel szoktam dúsítani. Mivel ez egy nyers, vegán étel önmagában, ezért egy szép avokádót is feldarabolhatunk hozzá, ami még tartalmasabbá teheti.

KARFIOL THABBOULEH recept >>>
Házigazdánk további cikkeit és receptjeit itt találod >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.