Krémes spenótfőzelék
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Kapros tökfőzelék virslivel
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Tojásos nokedli fejes salátával
Klasszikus grízgaluska leves
Csupacsokis brownie
Farsangi szalagos fánk
Klasszikus kuglóf
Dubarry-csirkemell
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Finomfőzelék
Körömpörkölt csülökkel
Klasszikus stíriai metélt
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Kínai szezámmagos csirke
Tárkonyos csirkeraguleves
Vadas marha
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Nem csak nyáron lehet vitaminokkal tuningolni a szervezetünket, az ősz is remek időszak, hogy felkészüljünk a télre. Jöjjenek az almával, körtével, céklával sült pecsenyék - például a kacsa!

A nyár után az ősz a kedvenc évszakom. Most még a levelek ugyan nem kezdtek el színesedni, de gesztenyét, csipkebogyót már lehet szedegetni.

A nyár fantasztikusan színes gyümölcs és zöldség kínálata után, élvezhetjük az őszi csodákat. Előbukkant a sütőtök, a cékla, a káposzta, alma, körte…

Nem csak nyáron lehet vitaminokkal tuningolni a szervezetünket, az ősz is remek időszak, hogy felkészüljünk a télre.

Drága anyósom születésnapjára készült ez a csodás őszeleji vacsora.

Rozmaringos kacsa vele sült almával és lilakáposztával >>> 
Házigazdánk további receptjeit és cikkeit itt találjátok >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.