Így készül a szaftos paleo pecsenye: ropogós kacsasült almával

A nyár után az ősz a kedvenc évszakom. Most még a levelek ugyan nem kezdtek el színesedni, de gesztenyét, csipkebogyót már lehet szedegetni.
A nyár fantasztikusan színes gyümölcs és zöldség kínálata után, élvezhetjük az őszi csodákat. Előbukkant a sütőtök, a cékla, a káposzta, alma, körte…
Nem csak nyáron lehet vitaminokkal tuningolni a szervezetünket, az ősz is remek időszak, hogy felkészüljünk a télre.
Drága anyósom születésnapjára készült ez a csodás őszeleji vacsora.
Rozmaringos kacsa vele sült almával és lilakáposztával >>>
Házigazdánk további receptjeit és cikkeit itt találjátok >>>
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.