Most fél kiló darált sertéshúsból készítettem két főételt négy főre. A töltött káposzta nálunk kimaradt karácsonykor, és hiányzott is, így az egyik választás erre esett. Fasírt lett volna a másik ötlet, viszont nem volt kedvem a serpenyő mellett álldogálni, és kis gombóckákat sütögetni.
Nos, a végén egy baconba göngyölt, egyben sült, gombás fasírt lett belőle.
A fél kiló húshoz kb. 30 dkg kifacsart reszelt cukkíni került, ezt ízesítettem, majd a káposztához a kétharmadát kivettem, a maradékból lett négy lepirított gombafej és 8 szelet bacon segítségével az egybesült fasírt.
Időtakarékos és pénztárcabarát hétvégi menünk van!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.