Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Mákos guba  recept
Mákos guba
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Minestrone recept
Minestrone
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Ismeritek a dukkah fűszerkeveréket? Tavaly karácsonyig én sem tudtam, hogy mi ez, mára viszont rajongója lettem! Próbáljátok ki - mutatok hozzá egy isteni receptet!

Karácsonyi ajándékként kaptam egy fűszerkeveréket, amit az elmúlt napokban volt szerencsém kipróbálni. Még nem hallottam róla, viszont tele van magokkal, ezért gondoltam, hogy ha kenyeret szórok meg vele, azzal nagy bakot nem lőhetek.

Később rákerestem a neten, erre a rejtélyes, dukkah fűszerkeverékre. Nem hibáztam. Ez az íz-bomba Egyiptomból származik, több féle módon keverik magokból és fűszernövényekből. Leginkább lepénykenyér mellé tálalják, afféle mártogatósnak. A kenyeret belemártják olívaolajba, aztán a fűszerkeverékbe, és úgy fogyasztják.

Nekem annyira bejött, hogy tovább merészkedtem és halat fűszereztem vele! Hát mit ne mondjak: mennyei lett! Tuti, hogy nem állok itt meg, és még egy pár dolgot kipróbálok ezzel a fantasztikus mixszel!

vajhal citromos-gyömbéres dukkah bundában >>>
Ezt a gyors és szenzációs ételt is elkészítjük március 17-én az Ehetemmm kurzusán! információk itt! >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.