Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Minestrone recept
Minestrone
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Mákos guba  recept
Mákos guba
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Imádod édesanyád főztjét, de hetek óta nem jutsz el hozzá? Minden vágyad, hogy a húslevesed olyan legyen, mint a nagyié, de hozzá sem mersz fogni? A Mindmegette.hu-val pillanatok alatt te lehetsz a konyha sztárja. Fapados főzőiskola rovatunkban lépésről-lépésre megtanulhatod, hogyan készítsd el az alapételeket, és a legmenőbb kajákat. Tarts velünk! Ebbe vágj bele, ne az ujjadba!

Melegszendvicset biztosan te is készítettél már. Most azonban egy kicsit felturbózzuk! A sajt-sonka páros mellett ugyanis kerül rá buggyantott tojás is, amitől olyan jól fog kinézni a szendvicsed, mintha a kedvenc reggeliző helyedről rendelted volna!

Hozzávalók:

8 szelet rozskenyér
8 szelet csirkemellsonka
8 szelet trappista sajt
2 tk vaj
4 db tojás
friss petrezselyemzöld

Elkésztés:

1. Négy szelet rozskenyeret tegyünk tálra, és helyezzünk mindegyikre félbehajtva 2-2 szelet csirkemellsonkát, majd 2-2 szelet sajtot. Fedjük be mindet 1-1 szelet üres kenyérrel.

2. Egy nagyobb serpenyőben olvasszuk fel a vajat, és gyakran megfordítva süssük benne ropogósra a szendvicsek mindkét oldalát néhány perc alatt. Akkor lesz jó, ha a kenyerek aranyszínűre sültek!

3. Egy kisebb tálkát béleljünk ki egy darab folpakkal vagy egy félbevágott nejlonzacskóval. Óvatosan üssük bele az első tojást, és kössünk szoros csomót a folpakra, illetve a nejlonzacskóra a képen látható módon. Az összes tojást ugyanígy készítsük elő.

4. Forraljunk vizet egy lábasban, és ha fellfort, óvatosan engedjük bele a becsomagolt tojásokat. Főzzük kb. 5 percig, majd vegyük ki, és vágjuk szét a becsomózott folpakot.

5. Tegyük tányérra a megsütött szendvicseket, és helyezzünk mindegyikre egy-egy felvágott buggyantott tojást. Friss petrezselyemmel szórjuk meg a szendvicset, és már kész is van!

FAPADOS FŐZŐISKOLA: A LEGEGYSZERŰBB PARADICSOMOS TÉSZTA>>>

FAPADOS FŐZŐISKOLA: ÍGY SÜSS PALACSINTÁT LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE>>>

FAPADOS FŐZŐISKOLA: ÍGY KÉSZÍTHETSZ POFONEGYSZERŰ KRÉMSAJTOS PÁRNÁCSKÁT>>>

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.