Amerikai káposztasaláta (Coleslaw) recept
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw)
Mézeskalácsos kuglóf recept
Mézeskalácsos kuglóf
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Elronthatatlan kocsonya  recept
Elronthatatlan kocsonya
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Kozáksapka recept
Kozáksapka
Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Imádod édesanyád főztjét, de hetek óta nem jutsz el hozzá? Minden vágyad, hogy a húslevesed olyan legyen, mint a nagyié, de hozzá sem mersz fogni? A Mindmegette.hu-val pillanatok alatt te lehetsz a konyha sztárja. Fapados főzőiskola rovatunkban lépésről-lépésre megtanulhatod, hogyan készítsd el az alapételeket, és a legmenőbb kajákat. Tarts velünk! Ebbe vágj bele, ne az ujjadba!

Melegszendvicset biztosan te is készítettél már. Most azonban egy kicsit felturbózzuk! A sajt-sonka páros mellett ugyanis kerül rá buggyantott tojás is, amitől olyan jól fog kinézni a szendvicsed, mintha a kedvenc reggeliző helyedről rendelted volna!

Hozzávalók:

8 szelet rozskenyér
8 szelet csirkemellsonka
8 szelet trappista sajt
2 tk vaj
4 db tojás
friss petrezselyemzöld

Elkésztés:

1. Négy szelet rozskenyeret tegyünk tálra, és helyezzünk mindegyikre félbehajtva 2-2 szelet csirkemellsonkát, majd 2-2 szelet sajtot. Fedjük be mindet 1-1 szelet üres kenyérrel.

2. Egy nagyobb serpenyőben olvasszuk fel a vajat, és gyakran megfordítva süssük benne ropogósra a szendvicsek mindkét oldalát néhány perc alatt. Akkor lesz jó, ha a kenyerek aranyszínűre sültek!

3. Egy kisebb tálkát béleljünk ki egy darab folpakkal vagy egy félbevágott nejlonzacskóval. Óvatosan üssük bele az első tojást, és kössünk szoros csomót a folpakra, illetve a nejlonzacskóra a képen látható módon. Az összes tojást ugyanígy készítsük elő.

4. Forraljunk vizet egy lábasban, és ha fellfort, óvatosan engedjük bele a becsomagolt tojásokat. Főzzük kb. 5 percig, majd vegyük ki, és vágjuk szét a becsomózott folpakot.

5. Tegyük tányérra a megsütött szendvicseket, és helyezzünk mindegyikre egy-egy felvágott buggyantott tojást. Friss petrezselyemmel szórjuk meg a szendvicset, és már kész is van!

FAPADOS FŐZŐISKOLA: A LEGEGYSZERŰBB PARADICSOMOS TÉSZTA>>>

FAPADOS FŐZŐISKOLA: ÍGY SÜSS PALACSINTÁT LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE>>>

FAPADOS FŐZŐISKOLA: ÍGY KÉSZÍTHETSZ POFONEGYSZERŰ KRÉMSAJTOS PÁRNÁCSKÁT>>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.