Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Mézes-mustáros csirkemell
Kínai szezámmagos csirke
Babgulyás
Kijevi csirkemell rizibizivel
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Klasszikus stíriai metélt
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Tárkonyos csirkeraguleves
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Finomfőzelék
Hagymás rostélyos
Vadas marha
Csupacsokis brownie
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Kapros tökfőzelék virslivel
Epres blondie
Tojásos nokedli fejes salátával
Farsangi szalagos fánk
Alapételek

Így készül a tökéletes ropogós héjú házi rozskenyér

Kovászos rozskenyér gyorsan Házisáfránytól
A rozskenyér sok szempontból jó választás: például, mivel magas a rosttartalma, gyorsabban elkészül a kovász hozzá, egészségesebb és jobban eltelít, mint a fehér kenyér. Ha kedveled a kicsit diós, savanykás ízvilágot, imádni fogod! És itt jön a tuti recept Déri Szilvi, azaz Házisáfránytól!
Hozzávalók:

35 dkg rozsliszt
15 dkg búzaliszt (BL 80)
3,75-4,25 dl víz
25 dkg aktív kovász
1 ek méz
1,1 dkg só

elkészítés:
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.