Így készül a frissítő, citrusos bodzaszörp

Imádom a bodzaszörpöt, szerintem nincs annál finomabb a világon, de bevallom, ittam már házilag rémes változatokat! A jó szörpnek ugyanis intenzív, üde íze van, és magában hordozza a korai nyár minden napsütését és boldogságát. Az igazság azonban sajnos az, hogy igazán friss bodza ízt csak igazán friss szörppel tudunk elérni, úgyhogy bármilyen ügyesek is vagyunk, a télire eltett változat sosem lesz annyira jó, mint a friss. Ezt a problémát azok tudják a legjobban orvosolni, akiknek esetleg van egy nagy fagyasztóládája, és tartósítószeres bodzaszirup helyett adagonként lefagyasztják a szörpöt, így egész télen élvezhetik. Félre értés ne essék, nem rossz a télire eltett bodzaszörp sem, de a friss változat íze utolérhetetlen.
Én szeretem, ha a szörpöm nem csak citromízű, így mindig mindenféle más citrusfélét is beleteszek, a komplexebb és izgalmasabb íz élményért. Ha tovább kísérleteznél, a menta vagy a gyömbér is remekül illik bele!
Mielőtt nekiállnál, íme pár jótanács:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.