Körömpörkölt csülökkel
Kijevi csirkemell rizibizivel
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Klasszikus grízgaluska leves
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Mákos guba
Klasszikus stíriai metélt
Dödölle - az eredeti recept
Hagymás rostélyos
Csupacsokis brownie
Krémes spenótfőzelék
Epres blondie
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Káposztás tészta egyszerűen
Finomfőzelék
Kínai szezámmagos csirke
Kapros tökfőzelék virslivel
Tojásos nokedli fejes salátával
Babgulyás
Mézes-mustáros csirkemell
Péksuli

Péksuli Szabival: íme, a tökéletes kovászos kenyér titka

kovászolt kenyér
Szabi, a pék megmutatja, hogy készül a házi kovászolt kenyér ropogós héjjal és puha, foszlós belsővel.

A kelt tésztának lelke van, mondják, és egy jó pék ennek kiváló ismerője. A Mindmegette új sorozatában Szabadfi Szabolcs - vagy, ahogy az egész ország ismeri: Szabi, a pék a kenyér és a péksütemények évtizedek során gondosan feltérképezett lelkivilágának legmélyebb titkait osztja meg velünk, hogy soha többé ne kelljen közértben vennünk a pékárut! Most megmutatja, hogy készíthetünk otthon ropogós kovászolt kenyeret.

A FÉLBARNA KOVÁSZOLT KENYÉR PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLOD! >>>

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.