Sárgaborsóleves füstölt hússal
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Farsangi szalagos fánk
Tárkonyos csirkeraguleves
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Körömpörkölt csülökkel
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Csupacsokis brownie
Epres blondie
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Kínai szezámmagos csirke
Rakott zöldbab darált hússal
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Finomfőzelék
Kapros tökfőzelék virslivel
Klasszikus grízgaluska leves
Zsemlegombóc
Mézes-mustáros csirkemell
Mákos guba
Hagymás rostélyos
Péksuli

Péksuli Szabival: így készül a legfinomabb töltött zsemle, a ricottás ökörszem

A kelt tésztának lelke van, mondják, és egy jó pék ennek kiváló ismerője. A Mindmegette visszatérő sorozatában Szabadfi Szabolcs - vagy, ahogy az egész ország ismeri: Szabi, a pék a kenyér és a péksütemények évtizedek során gondosan feltérképezett lelkivilágának legmélyebb titkait osztja meg velünk, hogy soha többé ne kelljen közértben vennünk a pékárut! Most megmutatja, hogyan készíthetünk otthon sós, ricottás krémmel töltött ökörszemet.
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.