Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Csülkös bableves, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Csülkös bableves, ahogy Gáspár Bea készíti
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Az eredeti Baklava  recept
Az eredeti Baklava
Mákos guba  recept
Mákos guba
Mirinda-szelet recept
Mirinda-szelet
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Minestrone recept
Minestrone
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Ha szeretnél a tört/sült/petrezselymes krumpli helyett valami exkluzívabbat felszolgálni a sült hús mellé, ezekkel biztosan elkápráztatod a vendégeidet!

Márványsajtos gombás-paprikás köret

Hozzávalók (4 személyre):
1-1 db piros, sárga, zöld kaliforniai paprika
tök
200 g gomba

A krémhez:
150 g márványsajt
ízlés szerinti mennyiségű tejszín vagy joghurt
friss bazsalikom
Elkészítési idő: 10 perc

Elkészítése:

1. A kaliforniai paprikákat vágjuk félbe vagy negyedekbe, a tököt szeleteljük fel, a gombát tisztítsuk meg. A zöldségeket csak kevés sóval ízesítsük, grillrácson süssük meg.
2. A sajtkrémhez a márványsajtot reszeljük le, s keverjük el ízlés szerint a tejszínnel vagy a joghurttal. Ízesítsük friss bazsalikommal.

Töltött burgonya zöldborsókrémmel

Hozzávalók (4 személyre):
300 g burgonya
juhtúró
1 db kukorica konzerv
A krémhez:
200 g zöldborsó
4 evőkanál majonéz
Elkészítési idő: 25 perc

Elkészítése:

1. A burgonyákat a héjában süssük meg, majd vágjuk ketté őket, a közepüket vájjuk ki. A juhtúróval elkevert párolt kukoricával töltsük meg őket. Rövid időre tegyük grillrácsra, a töltelékkel süssük össze.
2. A zöldborsókrémhez a zöldborsót pároljuk meg, majd pépesítsük. Majonézzel keverjük krémesre.

Cukkinis csokor

Hozzávalók (4 személyre):
1-1 db sárga- és zöld cukkini
2 db sárgarépa
Elkészítési idő: 10 perc

Elkészítése:

1. A sárga és a zöld cukkiniket vágjuk hasábokra, vegyesen fogjuk „csokorba”, egy sárgarépaszalaggal kössük össze, pici sóval hintsük meg, így tegyük a parázs fölé.

Tipp: Lecsós alapon összepárolt, apróra vágott cukkinivel és padlizsánnal tálald!

5 ízletes házi pác, ha tökéletes sült tartjára vágysz >>
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.