Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Puncstorta  recept
Puncstorta
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Szilvalekváros tepertős papucs recept
Szilvalekváros tepertős papucs
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Praktikus

3 villámgyors, extra köret sült húsokhoz

Ha szeretnél a tört/sült/petrezselymes krumpli helyett valami exkluzívabbat felszolgálni a sült hús mellé, ezekkel biztosan elkápráztatod a vendégeidet!

Márványsajtos gombás-paprikás köret

Hozzávalók (4 személyre):
1-1 db piros, sárga, zöld kaliforniai paprika
tök
200 g gomba

A krémhez:
150 g márványsajt
ízlés szerinti mennyiségű tejszín vagy joghurt
friss bazsalikom
Elkészítési idő: 10 perc

Elkészítése:

1. A kaliforniai paprikákat vágjuk félbe vagy negyedekbe, a tököt szeleteljük fel, a gombát tisztítsuk meg. A zöldségeket csak kevés sóval ízesítsük, grillrácson süssük meg.
2. A sajtkrémhez a márványsajtot reszeljük le, s keverjük el ízlés szerint a tejszínnel vagy a joghurttal. Ízesítsük friss bazsalikommal.

Töltött burgonya zöldborsókrémmel

Hozzávalók (4 személyre):
300 g burgonya
juhtúró
1 db kukorica konzerv
A krémhez:
200 g zöldborsó
4 evőkanál majonéz
Elkészítési idő: 25 perc

Elkészítése:

1. A burgonyákat a héjában süssük meg, majd vágjuk ketté őket, a közepüket vájjuk ki. A juhtúróval elkevert párolt kukoricával töltsük meg őket. Rövid időre tegyük grillrácsra, a töltelékkel süssük össze.
2. A zöldborsókrémhez a zöldborsót pároljuk meg, majd pépesítsük. Majonézzel keverjük krémesre.

Cukkinis csokor

Hozzávalók (4 személyre):
1-1 db sárga- és zöld cukkini
2 db sárgarépa
Elkészítési idő: 10 perc

Elkészítése:

1. A sárga és a zöld cukkiniket vágjuk hasábokra, vegyesen fogjuk „csokorba”, egy sárgarépaszalaggal kössük össze, pici sóval hintsük meg, így tegyük a parázs fölé.

Tipp: Lecsós alapon összepárolt, apróra vágott cukkinivel és padlizsánnal tálald!

5 ízletes házi pác, ha tökéletes sült tartjára vágysz >>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.