Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Elronthatatlan kocsonya  recept
Elronthatatlan kocsonya
Mézeskalácsos kuglóf recept
Mézeskalácsos kuglóf
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Ha szeretnél a tört/sült/petrezselymes krumpli helyett valami exkluzívabbat felszolgálni a sült hús mellé, ezekkel biztosan elkápráztatod a vendégeidet!

Márványsajtos gombás-paprikás köret

Hozzávalók (4 személyre):
1-1 db piros, sárga, zöld kaliforniai paprika
tök
200 g gomba

A krémhez:
150 g márványsajt
ízlés szerinti mennyiségű tejszín vagy joghurt
friss bazsalikom
Elkészítési idő: 10 perc

Elkészítése:

1. A kaliforniai paprikákat vágjuk félbe vagy negyedekbe, a tököt szeleteljük fel, a gombát tisztítsuk meg. A zöldségeket csak kevés sóval ízesítsük, grillrácson süssük meg.
2. A sajtkrémhez a márványsajtot reszeljük le, s keverjük el ízlés szerint a tejszínnel vagy a joghurttal. Ízesítsük friss bazsalikommal.

Töltött burgonya zöldborsókrémmel

Hozzávalók (4 személyre):
300 g burgonya
juhtúró
1 db kukorica konzerv
A krémhez:
200 g zöldborsó
4 evőkanál majonéz
Elkészítési idő: 25 perc

Elkészítése:

1. A burgonyákat a héjában süssük meg, majd vágjuk ketté őket, a közepüket vájjuk ki. A juhtúróval elkevert párolt kukoricával töltsük meg őket. Rövid időre tegyük grillrácsra, a töltelékkel süssük össze.
2. A zöldborsókrémhez a zöldborsót pároljuk meg, majd pépesítsük. Majonézzel keverjük krémesre.

Cukkinis csokor

Hozzávalók (4 személyre):
1-1 db sárga- és zöld cukkini
2 db sárgarépa
Elkészítési idő: 10 perc

Elkészítése:

1. A sárga és a zöld cukkiniket vágjuk hasábokra, vegyesen fogjuk „csokorba”, egy sárgarépaszalaggal kössük össze, pici sóval hintsük meg, így tegyük a parázs fölé.

Tipp: Lecsós alapon összepárolt, apróra vágott cukkinivel és padlizsánnal tálald!

5 ízletes házi pác, ha tökéletes sült tartjára vágysz >>
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.