Farsangi szalagos fánk
Mézes-mustáros csirkemell
Klasszikus kuglóf
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Csupacsokis brownie
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Kapros tökfőzelék virslivel
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Zsemlegombóc
Káposztás tészta egyszerűen
Mákos guba
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Tárkonyos csirkeraguleves
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Kijevi csirkemell rizibizivel
Körömpörkölt csülökkel
Dubarry-csirkemell
Klasszikus stíriai metélt
Rakott zöldbab darált hússal
Vadas marha
Praktikus

6 dolog, ami miatt érdemes turmixgépet tartanod otthon!

eper turmix
Csak turmix és smoothie készítésre használod a turmixgépet? Nem is tudod, hogy miről maradsz le! Megmutatjuk, hogyan használd ki maximáisan ezt a háztartási gépet.
1. Mandulatej, kesudiótej

Áztasd be az olajos magvakat egy nappal az elkészítés előtt. Másnap öntsd le a megmaradt vizet, és mosd meg, és öntsd a turmixgépbe. Egy csészényi mandulához két csésze víz kell. 2 percig a legmagasabb fokozaton turmixold a magokat. Gyüjtsd a keveréket muszlin- vagy gézkendőbe, és csavarj ki annyi mandulatejet, amennyit csak tudsz. A maradékot hagyd lecsöpögni - és már kész is a szuperegészsges, adalékanyagoktól mentes mandulatej!

A 6 LEGJOBB MAGTEJ, AMIT JÓ, HA ISMERSZ - RECEPTEKKEL! >>>
2. Pesto

Egyszerű és nagyon finom szósz különféle tésztákhoz. Tudtad, hogy turmixgépben is elkészítheted? Próbáld ki ezt a vegán pesto receptet!

3. Koktélok

Egész nyáron élvezheted a friss gyümölcsökből készült,tökéletese összemixelt koktélok ízét, ha turmixgépben készíted el őket.

REngeteg koktélrecept >>>
4. Salátaöntet

Nem kell többet azon aggódnod, hogy vajon a bolti salátaöntet hány kalóriát tartalmazhat, ha otthon készíted el. Ez az ízletes hagymás vinaigrette salátaöntet is krémesebb lesz turmixgépben elkészítve.

5. Tojásrántotta, omlett

Ha a tojásrántottát turmixgépben előkészíted, egy igazán jól elkevert alapot kaphatsz. Dobj a turmixolt, egész tojások mellé hagymát, paprikát vagy bacont és mehet is a serpenyőbe! Szuper szendvicstöltelék lehet az így kapott, szinte homogén palacsinta.

6. Tejszínhab

Tejszínhabot is könnyebben, gyorsabban készíthetsz, ha nem kézzel vered fel a habot. Jól jöhet, ha gyorsan kell a süteményre díszítés, vagy a kávéba az extra élvezet.

Még több konyhai tippet, főzési praktikát találsz itt >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.