Régen csak kakaós csiga volt. Vagy diós és vaníliás. Mindenesetre nem volt túl nagy a választék. Napjainkra viszont egyre válalkozóbb kedvűek a háziasszonyok, így recepttárunk is fokozatosan bővül. A csigák tésztáját könnyű elkészíteni, de akinek van kenyérsütőgépe, mindezt még jobban leegyszerűsítheti: a hozzávalókat szórjuk a sütőformába és dagasszuk-kelesszük meg a tésztát a gép segítségével. Célszerű a folyékony hozzávalókat mindig alulra, míg a szilárdakat fölülre tenni, így jobban össze tudja keverni a kis forgólapát. Ha a tészta szépen megkelt, pillanatok alatt elkészíthetjük a tölteléket, aztán már csak fel kell tekernünk, felszeletelnünk és kisütnünk saját kis csiga-kollekciónkat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.