Farsangi szalagos fánk
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Klasszikus stíriai metélt
Hagymás rostélyos
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Kínai szezámmagos csirke
Káposztás tészta egyszerűen
Kapros tökfőzelék virslivel
Tojásos nokedli fejes salátával
Epres blondie
Klasszikus kuglóf
Zsemlegombóc
Rakott zöldbab darált hússal
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Csupacsokis brownie
Klasszikus grízgaluska leves
Dödölle - az eredeti recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Vadas marha
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Praktikus

Így pucold meg a gránátalmát 2 perc alatt!

gránátalma
Letörik a körmöd, a magok pattognak szerteszét, a konyha úszik a piros gyümölcslében, de nem számít, mert mindent megteszel, hogy hozzájussál ennek az isteni gyümölcsnek a magjához. A gránátalmát nem egyszerű megpucolni, ám mint mindenre, erre is léteznek praktikus megoldások. Mutatunk egyet, csak egy késre, egy fakanálra és egy tálra lesz szükséged.
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.