Az eredmény leírhatatlan: az omlós, fűszeres, szaftos egyben sülthöz még kés sem kell, olyan puha! No és ne feledkezzünk meg a visszamaradt pecsenyezsírról sem, friss kenyérre kenve, hagymával egyszerűen verhetetlen! Ezt már csak akkor tudjuk felülmúlni, ha egy kis húst is visszacsempészünk a sült zsírba és úgy halmozzuk a kenyérre - a fokhagymától, hagymától fűszeres pecsenyezsír minden cseppjéért versengeni fognak családtagjaink.
A tökéletes egyben sült elkészítésének két titka van. Az egyik a hús minősége, friss húsból az igazi! Nem árt szert tennünk egy megbízható hentesre, aki nem egy matuzsálemből kikanyarított tarját sóz a nyakunkba. A másik titok a kéreg: akkor lesz igazán finom a pecsenyénk, ha minden oldalát alaposan lepirítjuk, mielőtt betolnánk a sütőbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.