Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Minestrone recept
Minestrone
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Promóció

A Takarék Bistro bemutatja: Egyben sült tarja sült zöldségekkel

Egyben sült tarja
Ez az az étel, amelynek előkészítése 5 percet vesz igénybe és a többi már a sütő dolga. A lassú sütés a legjobb dolog, ami csak egy hússal történhet. Órákon keresztül puhul, érlelődik, ropogóssá válik, miközben a fűszerek aromájának minden cseppjét magába szívja.


Az eredmény leírhatatlan: az omlós, fűszeres, szaftos egyben sülthöz még kés sem kell, olyan puha! No és ne feledkezzünk meg a visszamaradt pecsenyezsírról sem, friss kenyérre kenve, hagymával egyszerűen verhetetlen! Ezt már csak akkor tudjuk felülmúlni, ha egy kis húst is visszacsempészünk a sült zsírba és úgy halmozzuk a kenyérre - a fokhagymától, hagymától fűszeres pecsenyezsír minden cseppjéért versengeni fognak családtagjaink.

A tökéletes egyben sült elkészítésének két titka van. Az egyik a hús minősége, friss húsból az igazi! Nem árt szert tennünk egy megbízható hentesre, aki nem egy matuzsálemből kikanyarított tarját sóz a nyakunkba. A másik titok a kéreg: akkor lesz igazán finom a pecsenyénk, ha minden oldalát alaposan lepirítjuk, mielőtt betolnánk a sütőbe.

Itt találod a zöldségekkel egyben sült tarja pontos receptjét! >>>

A TAKARÉK BISTRO BEMUTATJA: HŰSÍTŐ EPERLEVES JOGHURTTAL ÉS CSOKOLÁDÉDARABOKKAL >>>

A TAKARÉK BISTRO BEMUTATJA: ZSÁLYÁS CSIRKENYÁRSAK SZÍNES PAPRIKASALÁTÁVAL>>>

A TAKARÉK BISTRO BEMUTATJA: TÁRKONYOS RAGULEVES VADDISZNÓBÓL>>>

A TAKARÉK BISTRO BEMUTATJA: AZ IGAZI VARGABÉLES TOKAJIASZÚS EPERÖNTETTEL >>>


A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.