Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
Kozáksapka recept
Kozáksapka
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Mézeskalácsos kuglóf recept
Mézeskalácsos kuglóf
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal recept
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Elronthatatlan kocsonya  recept
Elronthatatlan kocsonya
Mákos guba  recept
Mákos guba
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Promóció

A Takarék Bistro bemutatja: Egyben sült tarja sült zöldségekkel

Egyben sült tarja
Ez az az étel, amelynek előkészítése 5 percet vesz igénybe és a többi már a sütő dolga. A lassú sütés a legjobb dolog, ami csak egy hússal történhet. Órákon keresztül puhul, érlelődik, ropogóssá válik, miközben a fűszerek aromájának minden cseppjét magába szívja.


Az eredmény leírhatatlan: az omlós, fűszeres, szaftos egyben sülthöz még kés sem kell, olyan puha! No és ne feledkezzünk meg a visszamaradt pecsenyezsírról sem, friss kenyérre kenve, hagymával egyszerűen verhetetlen! Ezt már csak akkor tudjuk felülmúlni, ha egy kis húst is visszacsempészünk a sült zsírba és úgy halmozzuk a kenyérre - a fokhagymától, hagymától fűszeres pecsenyezsír minden cseppjéért versengeni fognak családtagjaink.

A tökéletes egyben sült elkészítésének két titka van. Az egyik a hús minősége, friss húsból az igazi! Nem árt szert tennünk egy megbízható hentesre, aki nem egy matuzsálemből kikanyarított tarját sóz a nyakunkba. A másik titok a kéreg: akkor lesz igazán finom a pecsenyénk, ha minden oldalát alaposan lepirítjuk, mielőtt betolnánk a sütőbe.

Itt találod a zöldségekkel egyben sült tarja pontos receptjét! >>>

A TAKARÉK BISTRO BEMUTATJA: HŰSÍTŐ EPERLEVES JOGHURTTAL ÉS CSOKOLÁDÉDARABOKKAL >>>

A TAKARÉK BISTRO BEMUTATJA: ZSÁLYÁS CSIRKENYÁRSAK SZÍNES PAPRIKASALÁTÁVAL>>>

A TAKARÉK BISTRO BEMUTATJA: TÁRKONYOS RAGULEVES VADDISZNÓBÓL>>>

A TAKARÉK BISTRO BEMUTATJA: AZ IGAZI VARGABÉLES TOKAJIASZÚS EPERÖNTETTEL >>>


A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.