Elkészítés: A csülköket megtisztítjuk, megmossuk, majd hideg, sós vízben feltesszük főni, fedő alatt puhára főzzük.
Amikor megpuhult, a léből kivéve, a csonthoz közelebbi oldalon felvágjuk, a csontot óvatosan kiemeljük, ügyelve arra, hogy szét ne essen.
Az ecetes tormába belereszeljük a meghámozott almát és sárgarépát, hozzáadjuk a tojássárgákat, sózzuk,
borsozzuk, majd ezt a tölteléket - arányosan elosztva - a 2 csülökbe, a csontok helyébe betöltjük.
Kötőzsineggel átkötjük, és kiolajozott tűzálló tálba tesszük. Megkenjük a maradék olajjal, és előmelegített, forró sütőben pirosra sütjük.
Amikor kihűlt, eltávolítjuk a kötőzsineget, és éles késsel nem túl vékony szeletekre vágjuk. Salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.