Elkészítés: A disznóhúst megöntöztem a szójaszósszal, megborsoztam, majd megszórtam a kukoricaliszttel. Lefedve hűtőben pár órát pácoltam.
A wokban felforrósítottam 3 kanál olajat, rádobtam a húscsíkokat, majd erős lángon, folytonosan kevergetve puhára pároltam, majd ropogósra pirítottam. A kukoricaliszt miatt hamar leég, de kavargatás közben folyton felkapargattam a leragadt morzsalékot. Szerintem szerves része lett az ízvilágnak.
A hús hamar kész lett, kiszedtem a wokból, majd a maradék olajon hirtelen megpirítottam a ferdén felkarikázott zöldhagymát. Hozzáadtam a húst, megszórtam a felaprított chilivel, mellédobtam a kockára vágott ananászt (vagy a lecsepegtetett konzervet) és folyton kevergettem, a tűz élénken lobogott, aztán ráöntöttem a tejszínt, és pár percig együtt rotyogtattam.
Sült rizzsel tálalhatjuk, de krumplipürével sem rossz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.