Elkészítés: Alufóliából kis batyukat készítek, amik mindenből tartalmaznak egy keveset: 1 besózott comb, 2 darab vöröshagyma, kb. 2 gerezd fokhagyma, 1-1,5 szemnyi krumpli, pár szelet szalonna. A végén az egészet megszórom borssal és majorannával, megsózom még kicsit, mert a krumplinak kicsivel több só kell, mint amennyi a szalonnából kisül. Nem kell sajnálni a majorannát sem! Mielőtt bezárnám a batyukat, egy kevés olajat is csorgatok a húsra - de aki fogyókúrázik, az ne tegye!
A batyukat elhelyezem egy tepsiben vagy tűzálló tálban, 200-220 fokos sütőben sütöm kb. 1 órán át. (Pontosan nem tudom, mennyi idő kell neki, úgy 50 perc után ki kell bontani egyet, és megnézni.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.