Elkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez.
A paradicsomot meghámozzuk, kis kockákra vágjuk a kaliforniai paprikával együtt. A fokhagymát megtisztítjuk, áttörjük. A bazsalikom leveleit lecsipkedjük, néhány levelet félreteszünk a díszítéshez, a többit finomra összevagdaljuk.
Mélyebb edényben felforrósítjuk az olajat, és megfuttatjuk benne a fokhagymát, a paprikát és a paradicsomot. Hozzáadjuk a bazsalikomot, sózzuk, borsozzuk és összeforraljuk.
A tésztát a csomagoláson előírt idő alatt kifőzzük (al dente), leszűrjük és összeforgatjuk a paradicsomos mártással.
A félretett bazsalikomlevelekkel díszítve tálaljuk. Parmezánnal megszórva azonnal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.